İbrahim Tatlıses aldığı haberi duyunca şaşırdı: Derya Tuna gözyaşlarına boğuldu...

İbrahim Tatlıses aldığı haberi duyunca şaşırdı: Derya Tuna gözyaşlarına boğuldu...
Ünlü türkücü şu sıralar çifte mutluluk yaşıyor. Oğlu İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli'nin hamile olduğunu ve bebeklerin ikiz olduğunu duyurdu.

10. kez dede olmanın heyecanını yaşayacak olan İbrahim Tatlıses haberi kendisi duyurdu. Tatlıses ve Derya Tuna'nın oğulları İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli'nin ikiz bebek beklediğini de söyledi.

64b769224e3fe01808cc8e33.webp

Bilal Özcan'ın haberine göre; İbrahim Tatlıses 10. kez dede olacağının haberini alınca çok mutlu oldu. Gelin Yasemin Şefkatli'nin 2,5 aylık hamile olduğu ortaya çıktı.

İbrahim Tatlıses açıklamasında "Yasemin, ikiz bebek bekliyor, bebeklerden biri kendisini saklamış ve iki gün önce kendisini gösterdi. Yasemin, 2,5 aylık hamile, cinsiyetleri henüz belli değil. Derya Tuna haberi öğrendiğinde gözyaşlarına boğuldu, çok mutluyuz" dedi.