Canan Karatay’dan hakkındaki iddialara yanıt. Meslekten men edilmesi istenmişti

Canan Karatay’dan hakkındaki iddialara yanıt. Meslekten men edilmesi istenmişti
İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Profesörü Canan Karatay, yanlış tedavi uygulayarak bir hastasinın böbreklerini kaybetmesine yol açtığı iddiasına ilişkin açıklamada bulundu. Karatay, iddialar hakkında "Hepsi yalan haber" ifadesini kullandı.

İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Profesörü Canan Karatay, bir hastasının böbreklerini kaybetmesine neden olmakla suçlanıyor. Meslekten men edilmesi istenen Karatay, 9 Ocak günü hakim karşısına çıkacak. “Neler Oluyor Hayatta” programına konuk olan Karatay, hakkında çıkan iddialara ilişkin konuştu.

Prof. Dr. Karatay, 4 sene boyunca tedavi ederek hastayı iyileştirdiğini, daha sonra 4 yıl boyunca kendisini hiç görmediğini ve hastanın bu süreçte hayatını kaybettiğini anlatarak “Hepsi yalan haber, bu kötülemenin sebebi de ilaç satamayan firmalardır. İnsanları korkutup ilaç ve test bağımlısı yapıyorlar” ifadelerini kaydetti.

karatay.jpg

AŞILARIN ZEHİR DOLU OLDUĞUNU İDDİA ETTİ

Aşılara karşı olduğunu yineleyen Karatay, “Bütün aşılara karşıyım. Hepsi çok tehlikeli. İki yaşında kadar çocuklara yirmiden fazla aşı yapılıyor ve bütün çocuklar hasta. Hani koruyordu? Bu tamamen aşı firmalarına ve Bill Gates’e yarıyor. Aşıların içi zehir dolu. Kısırlık yapıyor” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Halk TV Haber Merkezi