2024 yılında hangi burç şanslı olacak? Şans kime gülecek?

2024 yılında hangi burç şanslı olacak? Şans kime gülecek?
Jüpiter'in burçlardan geçişi 2024'te kimin daha fazla şansa sahip olacağını gösteriyor.

2024 yılında şans Boğa, Başak, Oğlak, İkizler, Terazi ve Kova burçlarına gülecek.

Jüpiter "yavaş" bir gezegendir: Zodyak dairesinin tamamını geçmesi yaklaşık 12 yıl sürer. Jüpiter, Zodyak'ın her burcunda yaklaşık bir yıl geçirir, bu nedenle küresel sosyal eğilimleri ve değişiklikleri belirler. 26 Mayıs 2024'e kadar Jüpiter Boğa burcunda hareket ederek Zodyak'ın tüm dünyevi burçlarının temsilcilerine koşulların başarılı bir kombinasyonunu sağlıyor. Ve 26 Mayıs'tan itibaren "Büyük Mutluluk gezegeni" İkizler burcuna girecek ve 9 Haziran 2025'e kadar bu burçtan geçecek.

Astrolojide Jüpiter, “Büyük Benefik” olarak adlandırılan hayırsever bir gezegendir. Jüpiter'in sloganı: "Zevk alıyorum!" Yengeç burcunda yücelen Yay ve Balık burçlarını yönetir. Gezegenin zayıf durumları İkizler ve Başak burcunda (sürgün), Oğlak burcunda (sonbaharda) bulunmaktadır. Ancak Jüpiter'in gücü ne olursa olsun, az ya da çok, "Büyük Benefik" insanlara neşe, tatmin, destek ve koruma, iyi şanslar ve servet verir.

burclar5.jpg

Jüpiter gezegeni, adını tanrıların babası, gök gürültüsü olan Roma tanrısı Jüpiter'den (Yunanca adı Zeus) almıştır. Güneş sistemindeki en büyük gezegen. Diğer tüm gezegenlerin toplamından 2,5 kat daha büyük! Güçlü Jüpiter-Zeus öfkeyle, kutsal iradesine itaat etmeyen herkese yıldırım fırlatma yeteneğine sahiptir. Yüce tanrı, yüksek Olimpos Dağı'ndan her şeyi gören bakışıyla tüm dünyayı kaplayarak insanlığın kaderini belirler. Efsaneye göre, Jüpiter-Zeus kalesinin kapılarında her zaman iki kase vardır: birincisi İyiliğin armağanlarını, ikincisi ise Kötülüğün armağanlarını içerir. Bazen Jüpiter bu kaselerin içeriğini toplayıp Dünya'ya gönderir.

26 Mayıs'a kadar Boğa burcu, yaşam değerleri sistemi ahlaki norm ve ilkelerle çelişmiyorsa planlarını gerçekleştirebilecektir. Güneşteki yerinizi bulmak ve topluma entegre olmak için mükemmel fırsatlar. 2023'te planlananlar, 2024 baharında gerçek şekline bürünecek, mutluluk ve memnuniyet getirecek. Boğa, bilincini genişletir ve bir kişi olarak büyür, geçen yıl uğruna çabaladığı şeyin doruğuna ulaşır.

jupiter.jpg

Başaklar , 3 Ekim 2023'te başlayıp 29 Haziran 2024'te sona erecek zorlu bir karmik dönemden geçiyor. Transit Kara Ay enerji alır ancak Başak burcunun Güneşi ile uyumlu açılar oluşturan Jüpiter, 26 Mayıs 2024 tarihine kadar hızla toparlanmaya ve dış dünyanın direncini aşmaya yardımcı olur. Başak burcunun ihtiyaç sahibi insanlara ve terk edilmiş hayvanlara karşı iyi niyeti, cömertliği ve iyi niyeti Kara Ay'ın olumsuz etkisini zayıflatmaya yardımcı olur. Ve Başak burcunun temsilcileri kendilerini zor yaşam koşullarında bulursa, Jüpiter daha iyiye doğru değişim fırsatları sağlayacaktır. Ciddi iç çalışma ve iç çabalar sayesinde, olumsuz olayların tezahürünün derecesini etkileyebilirsiniz.
Oğlak burcu için hayatta pek çok değişiklik olur, en heyecan verici sorunları çözmek, hedeflere ulaşmak, maddi sorunları çözmek daha kolay hale gelir. Mevcut koşullar her ne kadar sıkıntılı olsa da olumlu yönleri de var. 26 Mayıs'a kadar kendinizi tanıtmak, iş açmak, kendi projenizi başlatmak ve toplumda önemli bir kişi olmak için uygun bir zamandır. Yavaş yavaş, Ocak 2024'ün üçüncü on yılından itibaren acil koşullar ortadan kalkıyor ve yaşam istikrarsızlığından kurtulmanın yeni yolları keşfediliyor.

Hava elementinin burçlarının temsilcileri - İkizler, Terazi ve Kova - 26 Mayıs 2024'ten itibaren Jüpiter'in İkizler burcunda geçişinden faydalı enerjiler alıyor. Bu, ruhsal yenilenmenin, mutlu dönüşümlerin yanı sıra yalnızca kişinin toplumdaki göreceli konumunun değil aynı zamanda kendi iç dünyasındaki değerlerin yeniden değerlendirilmesi zamanıdır. Jüpiter İkizler burcunda sürgün durumunda ancak hedeflere ulaşmak için kendinizi zorlamazsanız 2024 yılı başarılı bir yıl olacaktır. Her yerde ve her şeyde sınırı bilmek, kaynaklardan tasarruf etmek ve bunları zamanında ve doğru yönde dağıtmak önemlidir.
İkizler burcu 2024 yılında şansın favorisidir. Bu burcun temsilcileri için yeni ufuklar açılıyor. Popülerlik, şans ve arkadaş canlısı bir ortam özgüveni güçlendirir. Sorumlu bir şekilde çalışırsanız ve yeni bilgiler kazanırsanız, beceri seviyenizi geliştirirseniz ve seyahat ederseniz, refah elde etmek, kariyerinizde atılım yapmak için birçok şans vardır. Aktif bir sosyal konum, gelenekleri sürdürmek, hayırseverlik - tüm bunlar Jüpiter'in İkizler burcundan geçişinin olumlu etkilerini artırır. 2024 yılında burç ayının birinci ve ikinci on yılında (20-21 Mayıs'tan 9-10 Haziran'a kadar) doğanlar daha şanslı olacak.

Transit Jüpiter , 29 Haziran 2024'te başlayacak ve 9 ay sürecek zorlu bir yaşam döneminde Terazi burcunun temsilcilerine iyilik ışınları gönderecek . Bu dönemde Kara Ay'ın olumsuz karmik noktası Terazi burcuna geçecek ve Terazi burcundaki Güneş ile uyumlu bir görünüm oluşturan Jüpiter, Kara Ay'ın etkisinin yarattığı sıkıntıların çoğunu etkisiz hale getirebilecek. . Kara Ay'ın Terazi burcundan geçişi sırasında gerilimin derecesini azaltmak için amacınızı, karmik görevlerinizi anlamak çok önemlidir. Bu geçiş sırasında görüş alanınızı genişletmek aynı zamanda durumların iyileşmesine ve yaşamdaki konforun artmasına da yardımcı olur.

Jüpiter Hava elementinin burçlarından geçerken Kovalar canlılık ve iyimserlikle dolarlar. Sağlığınıza dikkat ederseniz ve zayıf yönlerinizi şımartmazsanız, çok fazla dayanma yeteneği artar. Çok fazla çaba harcamadan, geldiği gibi kolayca kaybolabilecek para kazanabilirsiniz. Başkalarıyla ilişkiler daha samimi hale gelir, mesleğinizde başarılı olma, etkili kişilerden onay ve yardım alma şansınız artar. Yeni bağlantılar ve kendini ifade etme yolları, yeni işler, yeni enerjiler ve hırslar, Jüpiter'in geçişinden Kova burcunun doğum Güneşine kadar uyumlu yönlerin olumlu eğilimlerini güçlendiriyor.

Etiketler :