İstanbul'da sokak ortasında cinayet: İş adamı husumetlisine kurşun yağdırdı

İstanbul'da sokak ortasında cinayet: İş adamı husumetlisine kurşun yağdırdı
Silivri'de iş adamı Alpay Denizli, 2018 yılında eniştesi Maksut Güler'in öldürüldüğü olayda azmettirici olduğu gerekçesiyle yargılanan ve beraat eden Yıldırım Bakır'ı kurşun yağmuruna tuttu.

Silivri'de iş adamı Alpay Denizli 2018 yılında eniştesi Maksut Güler'in  öldürüldüğü olayda azmettirici olduğu gerekçesiyle yargılanan ve beraat eden Yıldırım Bakır'ı kurşun yağmuruna tuttu. Bakır olay yerinde hayatını kaybederken, şüpheli Alpay Denizli jandarmaya giderek teslim oldu.

Olay, Silivri Gazitepe Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre 2018 yılında bir iş yerinde tüfekle öldürülen Maksut Güler'in eniştesi iş adamı Alpay Denizli, olayda azmettirici olduğu gerekçesiyle yargılanan ve beraat eden Yıldırım Bakır'la karşılaştı.

İkili bir süre köy meydanında tartıştıktan sonra Alpay Denizli yanındaki silahla Yıldırım Bakır'a ateş açtı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalede başından ve çeşitli yerlerinden vücuduna 22 kurşun isabet eden Yıldırım Bakır'ın olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi.

Olaydan hemen sonra şüpheli iş adamı Alpay Denizli, jandarmaya teslim oldu. Jandarma olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı. Olay sırasında, kurşunlardan bazıları da çevrede bulanan bir iş yerine isabet etti. İş yeri sahibi Emre Kuşkaya, "Yaşanan olay sonrasında iş yerime kurşun isabet etmiş. Şans eseri o sıra biz yoktuk içeride" dedi.