TFF'ye sunulan Mourinho raporu ortaya çıktı

TFF'ye sunulan Mourinho raporu ortaya çıktı
Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin 4. hakemi Kadir Sağlam'ın TFF'ye sunduğu rapor ortaya çıktı.

Süper Lig’in 25. haftasında oynanan GalatasarayFenerbahçe derbisinin yankıları devam ediyor. Golsüz eşitlikle sona eren mücadelenin ardından hakem odasına giden Jose Mourinho’nun orada yaptıklarına dair hakem raporu ortaya çıktı.

"BUNLAR KORKAK VE DÜZENBAZ"

Hürriyet’te yer alan habere göre, derbinin 4. hakemi Kadir Sağlam, Mouriho’nun odada söylediklerini raporuna yazdı.

Sağlam raporunda Portekizli teknik adamın, Slavko Vincic’in elini sıkarak övgü dolu sözler sarf ettiğini belirtti. Sağlam ayrıca Mourinho’nun kendisini göstererek "Bunlar korkak ve düzenbaz. Burada, Türkiye'de orman kanunları geçerli” dediğini aktardı.

1200xauto.webp

BASIN TOPLANTISINDA AÇIKLAMIŞTI

Jose Mourinho derbinin ardından yaptığı basın toplantısında da "Maçtan sonra hakem odasına gittim. Birinci hakeme 'Bu büyük maçı iyi yönettiğiniz için teşekkür ederim.' dedim. 4. hakeme ise 'Siz olsaydınız bu maç bir felaket olurdu.' dedim” ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak:Halk TV Haber Merkezi