Mourinho ilk kez Londra'da Ali Koç'a açıkladı

Mourinho ilk kez Londra'da Ali Koç'a açıkladı
Fenerbahçe'nin Londra zirvesinde Mourinho ile Ali Koç'un neler konuştuğu ortaya çıktı.

Fenerbahçe’de Jose Mourinho’nun geleceği hakkındaki iddialar gündemdeki yerini korurken, kulüp yönetimi kritik bir görüşme gerçekleştirdi.

Başkan Ali Koç ve Portekizli teknik adam, Londra’da bir araya gelerek yeni sezon stratejisini masaya yatırdı.

3 GÜNLÜK TOPLANTI

Bu önemli buluşma öncesinde, Fenerbahçe’nin futbol yapılanmasında etkin rol oynayan Devin Özek ve Okan Özkan, Mourinho ile üç günlük bir toplantı yaptı. Almanya’dan Londra’ya gelen futbol direktörü Devin Özek ve İstanbul’dan Londra’ya geçen futbol koordinatörü Okan Özkan, 2025-26 sezonu için kulübün planlarını detaylandırdı.

İLK KEZ AÇIKLANDI

Londra’daki toplantılarda altyapıdan A Takım’a kadar geniş bir yelpazede sunumlar yapıldı. Okan Özkan, altyapı projelerini paylaşırken, Devin Özek, A Takım için düşünülen sistemleri aktardı. Mourinho ise Portekiz’de yapılacak hazırlık kampı ve transfer hedefleri hakkında detaylı bilgiler verdi.

AYRILIK OLACAK MI?

Ali Koç’un Mourinho ile yaptığı özel görüşmede ayrılık ihtimalinin masaya yatırılmadığı öğrenildi. Koç’a yakın kaynaklara göre görüşmenin ana odağı, yeni sezon hazırlıkları, transfer çalışmaları ve kamp sürecinin planlanmasıydı.

Bu kritik zirve, Fenerbahçe'nin yeni sezona ses getirecek bir giriş yapacağının en büyük göstergesi olarak yorumlandı.

Kaynak:Halk TV Haber Merkezi