Mourinho açıklaması: Şaka gibi
Foti, Mourinho'nun bu durumu şaka gibi gördüğünü, ceza almasının üzücü olduğunu ancak takımın maça odaklanması gerektiğini söyledi.
Foti sözlerine şöyle devam etti:
Bu konu yorum yapması zorlu bir konu. Kendisiyle konuştuk. Bütün bu olanlar şaka gibi. Hiçbir şey yapmadı kendisi. Tedbirli olsa da cezalı olması üzücü bir durum ama bizim maça odaklanmamız gerekiyor. Hocamız için oynamamız gerekiyor. Hocamızın yanındayız, onun için oynayacağız. Bu tür hareketlere karşı konuşmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum. Herkes onun hakkında konuşuyor. Yorum yapmayı gereksiz buluyorum.
Maça da değinen Foti, "Bizler buraya kazanmak için geldik. Kazanma odağı ile geldik. Kazanmak şu anlamda da önemli olacak, ilk sırada yer almak için de önemli olacak. Takım son dönemde iyi performans gösteriyor. Bu şekilde devam etmemiz gerekiyor. Gaziantep'e çok saygı duyuyoruz ama biz buraya kendi oyunumuzu oynamaya geldik" ifadelerini kullandı.
Derbi öncesi Mourinho ve Okan Buruk arasında yaşananlar ortaya çıktı
