Lideri salladılar son saniyede yıkıldılar

Lideri salladılar son saniyede yıkıldılar
Ayvalıkgücü Belediyespor, lider Kütahyaspor'a uzatma dakikalarında gelen golle boyun eğdi. TFF 3. Lig'de heyecan dolu maçta ev sahibi Ayvalıkspor son saniyede yıkıldı.

TFF 3. Lig 4. Grup’un zirvesini yakından ilgilendiren 26. hafta mücadelesinde Ayvalıkgücü Belediyespor, sahasında lider Kütahyaspor’u ağırladı. Hüsnü Uğural Stadı’nda oynanan karşılaşma, konuk ekibin son dakika golüyle 0-1 sonuçlandı.

İLK YARI 0-0 BİTTİ

Müsabaka orta saha mücadelesi şeklinde başladı. Kütahyaspor topa daha fazla sahip olsa da pozisyon üretmekte zorlandı. Ayvalıkgücü Belediyespor ise hızlı hücumlar ve duran toplarla etkili olmaya çalıştı ancak gol sesi çıkmayınca devre 0-0 eşitlikle tamamlandı.

ayvalikspor.jpg

1 DAKİKA DAYANAMADI

İkinci yarıda da oyun dengeli bir şekilde sürdü. Teknik direktörlerin yaptığı oyuncu değişiklikleri skoru değiştirmeye yetmedi. Ancak maçın sonuna eklenen beşinci uzatma dakikasında sahneye çıkan Kütahyaspor’un golcüsü Aykut Çift, takımına galibiyeti getiren golü kaydetti.

PLAY OFF UMUDU SÜRÜYOR

tff3.pngBu sonuçla Ayvalıkgücü Belediyespor haftayı 52 puanla kapatarak dördüncü sıradaki yerini korudu. Lider Kütahyaspor ise puanını 69’a yükseltti ve Eskişehirspor ile arasındaki 6 puanlık farkı muhafaza etti.

Kaynak:Halk TV Haber Merkezi