Galatasaray 2 Fenerbahçeli futbolcuyu TFF'ye şikayet etti

Galatasaray 2 Fenerbahçeli futbolcuyu TFF'ye şikayet etti
Galatasaray'ın teknik direktör Jose Mourinho'dan sonra Fenerbahçeli 2 futbolcuyu daha TFF'ye şikayet ettiği ileri sürüldü.

Galatasaray'ın Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'dan sonra sarı lacivertli 2 futbolcuyu da Türkiye Futbol Federasyonu'na şikayet ettiği belirtildi.

Sarı kırmızılı kulüp, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'yu teknik direktör Okan Buruk için "Maymun gibi zıpladı" demesi nedeniyle FIFA ve UEFA'ya şikayet edeceğini açıklamıştı.

Fanatik'teki habere göre; Galatasaray, Mourinho'dan sonra Mert Hakan Yandaş'ı Osimhen'e hareketi ve İrfan Can Eğribayat'ı da maç sonu küfür ettiği iddiasıyla TFF'nin hukuk departmanına şikayet etti.

Şikayet dosyasında ise Mauro Icardi'nin daha önce aldığı cezanın emsal olarak gösterildiği öğrenildi.

Kaynak:Halk TV Haber Merkezi