Emre Belözoğlu isyan etti: Tarih verdi

Emre Belözoğlu isyan etti: Tarih verdi
Antalyaspor Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, hakkında çıkan Eyüpspor iddialarına sert bir yanıt verdi.

Arda Turan’ın ayrılığı sonrası Eyüpspor’un başına geçeceği yönündeki söylentiler medyada hızla yayıldı.

44 yaşındaki teknik adamın İstanbul ekibiyle anlaşmaya vardığı iddia edilse de Belözoğlu, sosyal medyada yaptığı açıklamayla bu haberleri net bir şekilde yalanladı.

İSYAN ETTİ

Deneyimli çalıştırıcı, paylaşımında şu sözleri kullandı:

Basında ve sosyal medyada çıkan bir kulüple anlaştığım iddialarının gerçeklik payı yoktur, yalandır. Yarın başkanımızla yapacağımız toplantı ve Antalyaspor'un geleceği haricinde hiçbir gündemim bulunmamaktadır.

Emre Belözoğlu’nun Antalyaspor Karnesi

Belözoğlu’nun yönetiminde Antalyaspor, 18 lig maçına çıktı ve 6 galibiyet, 5 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı. Sezonun zorlu sürecinde takımın performansı dikkat çekerken, teknik adamın gelecek planları merak konusu olmaya devam ediyor.

Teknik Direktörlük Kariyeri

Futbolculuk kariyerinden sonra teknik adamlık yolunda ilerleyen Belözoğlu, antrenörlük serüvenine Fenerbahçe'de başladı. Ardından Başakşehir ve MKE Ankaragücü'nü çalıştırarak teknik direktörlük deneyimini geliştirdi.

Kaynak:Halk TV Haber Merkezi