Bülent Yıldırım: Hiç şüphe yok net penaltı
Yayınlanma:
Eski hakem Bülent Yıldırım, Galatasaray'ın kazandığı ilk penaltıda kararın doğru olduğunu açıkladı.
Süper Lig’de sezonun ilk maçında Galatasaray, Gaziantep FK deplasmanına çıktı. Gaziantep Büyükşehir Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada Galatasaray, ev sahibini 3-0 mağlup etmeyi başardı.
Galatasaray’ın gollerini 12 ve 45+12. dakikalarda penaltından Barış Alper Yılmaz, 16. dakikada ise Eren Elmalı kaydetti.
İSMET TAŞDEMİR TEPKİ GÖSTERDİ
Sarı-kırmızılıların özellikle kazandığı ilk penaltı gündem olurken Gaziantep FK teknik direktörü İsmet Taşdemir de karara karşı çıktı.
“HİÇ ŞÜPHE YOK NET PENALTI”
Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşta pozisyonu değerlendiren eski hakem Bülent Yıldırım penaltı kararının doğru olduğunu dile getirdi.
Bültent Yıldırım açıklamasında “Hiçbir şüphe yok net bir penaltı. Top oyunda olmadığı zamana karışılamadığı için VAR müdahalesi de doğruydu” sözlerini sarf etti.