Bucaspor kaybetti. Cebrail'in ailesi yıkıldı
Bucaspor'un genç yeteneği 19 yaşındaki Cebrail İrtürk'ün ailesi, Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinden gelerek Diyarbakır'da oynanan Diyarbekirspor maçında onu izledi.
Şılbe Tesisleri'nde gündüz oynanan maçta, Diyarbekirspor ev sahibi, Bucaspor ise misafir takım olarak sahaya çıktı. Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinden gelen bir aile, tribündeki konuklar arasında dikkat çekti. Bu ailenin Bucaspor'da oynayan 19 yaşındaki Cebrail Ertürk'ü izlemek için geldiği anlaşıldı.
CEBRAİL DE KURTARAMADI
Maça ilk 11'de başlayan ve merkez orta sahada oynayan Cebrail, sahada ter dökerken; annesi, kardeşleri ve kuzenleri tribünde heyecanla onu takip etti.
Başarılı bir performans sergileyen Cebrail, maçın sonlarına doğru oyundan çıkarken, Diyarbekirspor penaltı golüyle Bucaspor'u 1-0 mağlup ederek iki ay sonra ilk 3 puanını kazandı.
SİVEREK'TEN CEBRAİL'İ İZLEMEYE GELDİLER
Şanlıurfaspor altyapısında yetişen ve geçen sezon Şanlıurfaspor'da oynayan Cebrail İrtürk, bu sezon Bucaspor'a transfer olmuştu. Siverek'ten gelen İrtürk ailesi, maçtan sonra İzmir'den gelen Cebrail ile hasret giderdi.




Kaynak:Cega Medya