Beşiktaş UEFA'nın kararını açıkladı

Beşiktaş UEFA'nın kararını açıkladı
Beşiktaş ile UEFA arasında yapılan görüşmeler sonuç verdi. UEFA Twente maçı için verilen deplasman tribünü yasağını kaldırdı.

UEFA Avrupa Ligi'nin 8. haftasında Twente'ye konuk olacak olan Beşiktaş'tan beklenen açıklama geldi. Siyah-beyazlılar, UEFA ile yapılan toplantı sonucunda deplasman tribünü yasağını kaldırmaya ikna etti.

Beşiktaş'tan konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Enschede Belediye Başkanı Roelof Bleker, Futbol A Takımımızın 30 Ocak 2025 tarihinde FC Twente Stadion’da FC Twente ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi müsabakasına taraftarlarımızın alınmamasına karar vermişti. Serdal Adalı Başkanlığındaki Yönetim Kurulumuzun taraftarlarımızın FC Twente Stadion tribünlerinde yer alabilmesi için Enschede Belediyesi, Hollanda güvenlik makamları, UEFA ve FC Twente nezdinde yapmış olduğu yoğun girişimler neticesinde Enschede Belediye Başkanı Roelof Bleker, taraftarlarımızın stadyuma alınmasına karar vermiştir. Bilet satışı ve taraftarlarımızın stadyuma ulaşımı konularında detaylı bilgilendirme önümüzdeki günlerde yapılacaktır. Taraftarlarımızın bilgisine saygılarımızla sunarız"

resim-2025-01-15-205531420.png

Kaynak:Halk TV Haber Merkezi