Amedspor yabancı hakem istedi

Amedspor yabancı hakem istedi
Amed Sportif Faaliyetler, 1’inci Lig’in 28’inci haftasında sahasında konuk ettiği Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından Amed Sportif Faaliyetler Teknik Direktörü Servet Çetin

Amed Sportif Faaliyetler Teknik Direktörü Servet Çetin, karşılaşmada net penaltı pozisyonlarının olduğunu belirterek maçın hakemine yüklendi.

Çetin şu ifadeleri kullandı:

Oyuncularımı tebrik ediyorum, maçın başından sonuna kadar üstün olan takım bizdik. Hemen hemen bütün takımlara karşı üstün oynuyoruz, pozisyonlar buluyoruz. Geldiğimizden beri 2 maç dışında kötü performansımız yok. Maalesef hak ettiğimiz bir galibiyeti daha alamadık. Geçen hafta da böyleydi. Oyunu geçtim, artık gelelim rakip takımın 12'nci oyuncusuna. Her hafta rakiplere karşı 12'ye 11 oynuyoruz. Bugün yensek de yine aynı konuşmayı yapacaktım. Penaltı pozisyonu bence penaltı değil. 20 pozisyon içinde nasıl penaltı veririz diye arıyorlar. Verdiğiniz penaltıyı kalecimiz kurtarıyor.

İnceliyorlar, nasıl penaltıyı iptal edebiliriz diye bunun düşüncesindeler. Art niyet değil ama bariz bir şeyler yapmaya çalışıyorlar. Bizim 3-4 tane penaltımız var, ben göremedim ama net penaltılarımız var. Hakemler, yüz pozisyondan bir tane pozisyonda bile takdir hakkını bizden yana kullanmıyor. Yani işin açıkçası 12'ye 11 oynuyoruz. İşimiz çok zor ama biz elimizden geleni yapacağız. Play-Off'a kalacağız inşallah. 12'ye 11 oynuyoruz ama yapacak bir şey yok oyunumuzu biraz daha geliştireceğiz ve 12 kişilik oynayacağız.

‘İNŞALLAH BÜTÜN MAÇLARI YABANCI HAKEMER YÖNETİR’

Çetin, basın mensuplarının sorduğu yabancı hakem sorusuna, şöyle yanıt verdi:

Futbol oynarken de görüşüm her zaman yerliden yanaydı. Ama maalesef hakemlerden dolayı İnşallah hiçbiri bizim maçları yönetmezler. 1-2 hakem dışında hepsi çok kötü maç yönetiyorlar. İnşallah bütün maçları yabancı hakemler yönetirler.

O seviyeye geldik. İnsanlar hakem maça çıkarken ‘Allah yardımcınız olsun’ diyorlar. Allah'a inancı olan insan adil maç yönetir. Mübarek aydayız, hiç kusura bakmasın. Hiçbir şeyine inanmıyoruz, eyyamcılık yaptığını düşünüyoruz. Hakemin maçı katlettiğini düşünüyoruz, inşallah hakkımızı yediği için de bir şekilde çıkar.

Kaynak:Demirören Haber Ajansı (DHA)