3-0 yenildiler takım çoktan küme düştü hala "Düzeliyoruz" diyor

3-0 yenildiler takım çoktan küme düştü hala "Düzeliyoruz" diyor
TFF 1. Lig'de düşmesi kesinleşen takımlardan Hatayspor'un teknik direktörü Bekir İrtegün, deplasmanda Erzurumspor'a 3-0 yenildikleri maçtan sonra "Oyun olarak düzeliyoruz" dedi.

TFF 1. Lig'de düşmesi kesinleşen Hatayspor, son maçında deplasmanda şampiyonluk mücadelesi yapan Erzurumspor'a 3-0 yenildi.
Erzurumspor'un ilk golünü Hataysporlu Chaadaev kendi kalesine attı. Diğer goller Rodriguez ve Crociata'dan geldi.

Erzurumspor, bu galibiyetle puanını 66 yaparak maç fazlasıyla Erokspor'un yerine lider olurken, Hatayspor sondan 2. sırada ve sadece 7 puanda bulunuyor.
TFF 1. Lig'de eksi 45 puandaki Adana Demirspor'la 7 puanlı Hatayspor'un düşmeleri kesinleşmişti.
Hatayspor'a en yakın takım olan Serikspor'un puanı 32.

BEKİR İRTEGÜN TEBRİK ETTİ

Hatayspor Teknik Direktörü Bekir İrtegün ise ligin sonu yaklaşmasına ve düşmelerinin kesinleşmesine rağmen "Oyun olarak düzeliyoruz" dedi.
İrtegün, Erzurumspor'a 3-0 yenildikleri maçtan sonra şu ifadeleri kullandı:
"Bu ligin seviyesine baktığımızda bu tarz rakiplere karşı özellikle zorlu anlarımız daha fazla oluyor ama bugün her zaman kronik çözemediğimiz duran top zaafından iki gol yedik. Onun dışında oyuna ortak olduğumuzu düşünüyorum. Zaman zaman baskı altında kaldık, bunlar normal. Yabancı oyuncuları oynatmak zorundayız çünkü kadro genişliğimiz hiç yok. Hatayspor'a sezon kapanmadan galibiyetler izletmek istiyoruz. İki takımın oyuncularını tebrik ediyorum."

Kaynak:Halk TV Haber Merkezi