Uyuşturucudan gözaltına alınan Barış Murat Yağcı gözyaşlarıyla Survivor'a döndü
Ünlülere yönelik yürütülen uyuşturucu soruşturması kapsamında yurt dışında olduğu için hakkında yakalama kararı çıkarılan Barış Murat Yağcı, Türkiye dönüşünde havalimanında gözaltına alınmıştı.
Dominik Cumhuriyeti’nde düzenlenen Survivor yarışmasında olan Yağcı, soruşturma nedeniyle programdan ayrılarak İstanbul’a gelmişti.

Barış Murat Yağcı, Reynmen ve Çakal'ın test sonucu belli oldu
Adli Tıp Kurumu’na sevk edilerek numune veren Barış Murat Yağcı, işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.
Yürütülen soruşturma kapsamında ifadesi alınan Yağcı’nın uyuşturucu test sonucunun negatif çıktığı öğrenildi.
GÖZYAŞLARI İÇİNDE KONUŞTU
Test sonucunun negatif çıkmasının ardından sürpriz bir gelişme yaşandı.
Barış Murat Yağcı, soruşturma süreci nedeniyle ayrıldığı Survivor’a yeniden katıldı. Yarışmanın yeni bölüm fragmanında, adaya dönüş anları ekrana yansıdı.

Gözyaşları içinde konuşan Yağcı, "Belli bir süre burada olamamıştım, kusura bakmayın. Ama Allah dönmeyi nasip etti. Takımıma döndüm, iyi ki sizlerleyim" dedi.