Ünlü çift barışır barışmaz soluğu Amerika'da aldı

Ünlü çift barışır barışmaz soluğu Amerika'da aldı
Ünlü oyuncu Sümeyye Aydoğan ve meslektaşı Atakan Hoşgören'in birlikteliği 1 yıl önce bitmişti. Ancak ünlü çiftin aşklarına ikinci şansı verdiği ve kutlamak için tatile çıktığı öğrenildi.

Geçtiğimiz yıl ayrılan ünlü oyuncu Sümeyye Aydoğan ile meslektaşı Atakan Hoşgören, aşklarına ikinci bir şans verdi.

Yaklaşık bir yıl süren birlikteliklerini yoğun çalışma tempoları nedeniyle Nisan 2024'te sonlandıran çift, sürpriz bir kararla yeniden bir araya geldi.

SERENAY SARIKAYA'YA BENZERLİĞİYLE DİKKAT ÇEKİYOR

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre, geçtiğimiz yıl Çağatay Ulusoy ile rol aldığı Gaddar dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran ve Serenay Sarıkaya'ya olan benzerliğiyle de dikkat çeken Sümeyye Aydoğan, yükselen kariyerinin yanı sıra özel hayatında da mutluluğu yakaladı.

Ünlü çift barışmalarını kutlamak amacıyla Amerika'da romantik bir tatile çıktı.

68241ffc3536b7f16110f3ec.webp

Kaynak:Hürriyet