Gazanfer Özcan’ın mirası devam ediyor: Ayrı bir mutlulukmuş
Yayınlanma:
Oyuncu Tarık Ündüz ve stil danışmanı eşi Burcu Çam, ilk bebeklerini kucaklarına aldı. Çift, oğullarına “Aslan” adını verdi. Gazanfer Özcan’ın torunu olan Ündüz’ün annesi Fulya Özcan, “Ben babaanne oldum, çok ayrı bir mutlulukmuş” ifadelerini kullandı.
Ünlü oyuncu Tarık Ündüz, 2021 yılında stil danışmanı Burcu Çam ile hayatını birleştirmişti. Çift, şimdi ise hayatlarının en özel anlarından birini yaşıyor.

GAZANFER ÖZCAN’IN MİRASI DEVAM EDİYOR
Son olarak “Adile” filminde dedesi Gazanfer Özcan’ın gençliğini canlandırarak büyük beğeni toplayan Tarık Ündüz, bu kez aile hayatındaki sevincini paylaştı.

Ündüz çifti, dünyaya gelen erkek bebeklerine Aslan adını verdi.

“ÇOK AYRI BİR MUTLULUKMUŞ”
Dede Gazanfer Özcan’ın kızı, Tarık Ündüz’ün annesi Fulya Özcan, sosyal medya hesabından yaptığı duygusal paylaşımda şu ifadeleri kullandı:
“Ben babaanne oldum. Çok ayrı bir mutlulukmuş.”

Bu paylaşım kısa sürede beğeni yağmuruna tutuldu, hem sanat camiasından hem de hayranlardan tebrik mesajları geldi.