Zindaşti ve Burhan Kuzu'nun ifadelerinde yer alıyordu! Aliye Uzun silahlı saldırıya uğradı

Zindaşti ve Burhan Kuzu'nun ifadelerinde yer alıyordu! Aliye Uzun silahlı saldırıya uğradı
İstanbul’da 7 yıl önce uyuşturucu baronu Naji Şerifi Zindaşti ile Ömer Erdal Akkartal arasında yaşanan silahlı çatışmanın soruşturmasında adı geçen turizmci Aliye Uzun, silahlı saldırıya uğradı. Uzun, emniyetteki ifadesinde saldırıya ilişkin detayları anlattı. Yaralanan Uzun, Zindaşti ve Burhan Kuzu ile birlikte aynı karede çekilmiş fotoğrafları ile de gündeme gelmişti.

Uzun'a, Suadiye’de yürüdüğü sırada silahla ateş edildi. Saldırıdan kaçmaya çalışan Uzun, diz kapağından vuruldu. Saldırgan olay yerinden kaçarken, hastaneye kaldırılan Aliye Uzun’un hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

3579518-810x458.jpg

TEK EL ATEŞ ETMİŞ

Gazete Duvar'dan Can Bursalı'nın haberine göre, geçen hafta perşembe günü yaşanan olayla ilgili güvenlik güçlerinin yaptığı soruşturmada, saldırganın 20 yaşlarında bir erkek olduğu ve tek el ateş ederek Uzun'u yaraladığı öğrenildi.

EVLİ SEVGİLİSİNİN EŞİ TEHDİT EDİYOR İDDİASI

Olayın ardından Uzun, "güvenlik güçleriyle yaptığı ilk görüşmede B.V. adlı bir iş insanıyla ilişkisi olduğunu belirtti. B.V.'nin evli olduğunu söyleyen Uzun, eşi S.V.'nin kendisini tehdit ettiğini" ifade etti.

Güvenlik güçlerine bilgi veren Uzun, saldırının B.V.'nin eşi S.V. tarafından azmettirildiğini ileri sürdü.Güvenlik güçlerinin araştırmaları sonucu, saldırganı motosikletli bir kişinin getirdiği ve saldırıdan sonra birlikte uzaklaştıkları da tespit edildi.

SARIYER’DEKİ ÇATIŞMADA ADI GEÇMİŞTİ

Polis olayla ilgili çalışma yaparken Aliye Uzun’un ismi 2016’da uyuşturucu baronu Naji Şerifi Zindaşti ile Ömer Erdal Kartal adlı kişiyle Sarıyer’de yaşanan silahlı çatışmanın soruşturmasında yer almıştı. Hiç kimsenin yaralanmadığı silahlı çatışma sonrası gözaltına alınan Zindaşti’nin verdiği ifade de Aliye Uzun ismi geçmişti. Bu soruşturma kapsamında da Uzun’un ifadesi alınmıştı.

ZİNDAŞTİ VE BURHAN KUZU İLE AYNI KAREDEYDİ

AKP'nin eski Beşiktaş Kadın Kolları Başkan Yardımcısı da olan Aliye Uzun, Zindaşti ve Burhan Kuzu ile çekilen fotoğraflarla da gündeme gelmişti. Ortaya çıkan fotoğraflarda Uzun, Zindaşti ve Kuzu ile birlikte bir restoranda çekilmiş fotoğrafları ortaya çıkmıştı.

kapak-131345.webp