Zeybekci: Bir hanım konuşmaları duydu ve bana dönüp 'Ağzınla kuş tutsan sana oy vermeyeceğim' dedi

Zeybekci: Bir hanım konuşmaları duydu ve bana dönüp 'Ağzınla kuş tutsan sana oy vermeyeceğim' dedi
AKP tarafından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen Nihat Zeybekci, seçim kampanyası sırasında yaşadığı bir olayı anlattı

AKP tarafından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen Nihat Zeybekci, seçim kampanyası sırasında yaşadığı bir olayı anlattı. Zeybekci, "Yakın masada oturan bir hanım konuşmaları duydu ve bana dönüp 'Ağzınla kuş tutsan sana oy vermeyeceğim' dedi" ifadesini kullandı.

AKP'nin İzmir adayı Nihat Zeybekci, Sözcü Gazetesi Ankara Temsilcisi Saygı Öztürk ve köşe yazarı Emin Çölaşan'a konuştu.

İzmir'de kendisine yönelik sadece bir olumsuzluk yaşadığını belirten Zeybekci, söz konusu olayı şöyle anlattı:

- Kemeraltı'na kahvaltı için gelen 6 kişilik bir grupla sohbet ederken, iki bayan kendilerinin CHP'li olduğunu söyledi. Ben de kendilerine ‘Biz de AK Partiliyiz. Ama birlikte İzmirliyiz' karşılığını verdim. Hanımlar, oylarını bana vereceklerini söyleyince, bunun nedenini sordum. ‘Bahaneden, mazeretten bıktık' dediler. Yakın masada oturan bir hanım konuşmaları duydu ve bana dönüp, ‘Ağzınla kuş tutsan sana oy vermeyeceğim' dedi. Bu olaydan başka bir olumsuzluk olmadı. İzmir çok hoşgörülü ve nezaketli bir yer. Ne CHP'li bize, ne de AK Partili CHP'liye saygısızlıkta bulunmaz. İlk başta ‘Merhaba nasılsınız' falan derken, şimdi ‘Oturun bir çayımızı için' diyorlar. Eskiden hızlı mesafe kat edebiliyorduk, şimdi daha yavaş ilerliyoruz, geziyoruz. Nezaketen insanları kırmamak lazım. Seçim kampanyasının amacı insanlarla dokunmak temas etmek olmalı.

Etiketler :