Yunanistan, Erdoğan'ın Gizemli Korumasını Konuşuyor

Yunanistan, Erdoğan'ın Gizemli Korumasını Konuşuyor
Erdoğan'ın Yunanistan ziyaretinin yankıları sürüyor. Yunanistan'ın etkili gazetelerinden Protothema, ziyarette Erdoğan'ın gölgesi haline gelen 1.80 metre boyundaki korumasını sayfalarına taşıdı.

Protothema "Sayın Erdoğan'ın 1,80'lik güvenlik görevlisi onu gözünün önünden ayırmadı" diye yazdı.

Gazete ziyaret için "Recep Tayyip Erdoğan ve Türk heyetinin Atina'daki yedi saatlik ziyareti sırasında Atina'da uygulanan güvenlik önlemleri çok acımasızdı çünkü neredeyse tüm birimlerden polis memurları, Erdoğan'ın ziyaretini etkileyebilecek öngörülemeyen olayların önlenmesine yardımcı olmak için görevlendirildi" ifadelerini kullandı.

erdogan-biyikli-korumasi.jpg

Erdoğan'ın özel koruma ekibinden bir kişinin dikkatleri üzerine çektiğini belirten Protothema, "Türkiye cumhurbaşkanının üzerinden gözlerini ayırmayan 2 metre boyunda bir koruma vardı" diye yazdı.

Protothema, Erdoğan'ın ziyareti için 16'sı Recep Tayyip Erdoğan'ın güvenliğiyle ilgili olmak üzere 47 silah ruhsatı verildiğini açıkladı.

Proto Thema gazetesi ayrıca Erdoğan'ın ziyaretinde güvenliğin üst seviyede olduğuna da vurgu yaptı.

erdogan-yunanistan.jpg

ERDOĞAN KİMİNLE GÖRÜŞTÜ

Gazetenin gündeme getirdiği bir diğer konu da "Erdoğan'ın Türk büyükelçiliğinde görüştüğü Yunan işadamı kim" sorusu oldu.

Gazete "Byronas Nikolaidis, Türkiye Cumhurbaşkanı'nın görüştüğü tek iş adamıydı" diye yazdı. Nikolaidis'in İstanbul'dan Yunanistan'a gittiği öğrenildi.