Yola çıkacaklar dikkat! Trafikte son durum...

Yola çıkacaklar dikkat! Trafikte son durum...
İstanbul'da havalar bahar aylarının sinyalini veriyor... Buna rağmen kent yine çok yoğun bir cuma trafiğiyle karşı karşıya. İşte İstanbul trafiğinde nereler yoğun, kapalı şeritler, arızalar ve kazalarla ilgili son dakika gelişmeleri...

İBB Ulaşım Yönetim Merkezi'nin son dakika duyurularına göre, TEM Çavuşbaşı-Elmalı Yönü, sağ şerit trafik kazası (hasarlı) nedeni ile 1 şerit trafiğe kapalı. Ayrıca Kasımpaşa-Şişhane istikametinde ve Aksaray-Çapa yönünde de yoğun trafik gözleniyor.

İBB'den Kadıköy Uzunçayır Kavşağı uyarısı

İBB Ulaşım Yönetim Merkezi, internet sitesinden yaptığı açıklamada D-100 Karayolundan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne dönen kavşak kolunda yapılacak çalışma dolayısıyla trafik bu gece Göztepe Kavşağı'ndan verilecek.

İşte o açıklama:

D-100 karayolundan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne dönen kavşak kolunda yapılacak çelik kirişlerin montajı sebebiyle, bu gece trafik Göztepe Kavşağı'ndan verilecek.

Kadıköy Fikirtepe kentsel dönüşüm bölgesindeki trafiği rahatlatmak amacıyla Uzunçayır Kavşağı'nda viyadük inşaatı hızla devam ediyor. İş kapsamında viyadük ayaklarının yüzde 70'i tamamlandı. Viyadüğe çelik kirişlerin monte edilmesine bu gece başlanacak. Bu nedenle, Uzunçayır Kavşağı mevkisinde, D-100 karayolu Harem-Ankara istikametinden 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne dönen kavşak kolu, 02.03.2019'te 23.30 ile 03.03.2019'te 06.00 saatleri arasında (bu gece) trafiğe kapatılacak. Sürücülerin bu gece 23.30 ile 06.00 saatleri arasında Uzunçayır Kavşağı yerine Göztepe Kavşağı'nı kullanmaları gerekiyor.

Bulunduğunuz yerin trafik durumuna bakmak için fare imlecini kullanınız

60 Saniyede Gün Özeti

Etiketler :