Yenikapı'da israf sergisi: İmamoğlu pazar günü açıklama yapacak

Yenikapı'da israf sergisi: İmamoğlu pazar günü açıklama yapacak
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun talimatı üzerine AKP döneminde ihtiyaç fazlası kiralanan yüzlerce araç, israfın kanıtı olarak Yenikapı Meydanı'nda toplandı.

BirGün'den Meral Danyıldız'ın haberine göre, İBB Başkanı İmamoğlu'nun pazar günü açıklama yapacağı bildirildi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun seçim öncesi söz verdiği AKP döneminde ihtiyaç fazlası kiralanan yüzlerce aracı, israfın kanıtı olarak Yenikapı Meydanı'nda toplama talimatına dair fotoğraflar ilk olarak gece saatlerinde sosyal medyada paylaşıldı.

İBB BAŞKANI İMAMOĞLU AÇIKLAMA YAPACAK

BirGün’ün İBB kaynaklarından edindiği bilgiye göre Yenikapı’daki ‘israf sergisi’ 8 Eylül Pazar gününe kadar devam edecek. O güne kadar alana yapılan araç girişlerinin süreceği bildirildi.

İBB tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmadı. İBB kaynakları ise, Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Pazar günü kameralar karşısına geçerek araçları neden sergilediklerine dair ayrıntılı bir açıklama yapmasının programlandığı, ancak konunun henüz netlik kazanmadığını kaydetti. Ayrıca İBB’den de kısa süre içerisinde konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılması bekleniyor.

imamoglu-israfi-sergileyecek-binlerce-arac-yenikapi-ya-getirildi-620449-1.

imamoglu-israfi-sergileyecek-iddiasi-yuzlerce-arac-yenikapi-ya-getirildi-620360-1.

İlgili Haberler
Etiketler :