Yenidoğan bebek cinayetlerini ortaya çıkaran CİMER şikayeti

Yenidoğan bebek cinayetlerini ortaya çıkaran CİMER şikayeti
Adalet Bakanı Tunç'un açıkladığı Yenidoğan Çetesi'ne soruşturma başlatan CİMER ihbarı ortaya çıktı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Türkiye'nin gündemini sarsan bebek katili Yenidoğan Çetesi'ne ilişkin 1 yıldır soruşturma sürdürüldüğünü açıkladı. Soruşturmanın ise 2023 yılının 27 Mart tarihinde CİMER'e bir vatandaşın ihbarda bulunmasıyla başladığını söyledi.

Bakan Tunç'un açıkladığı o ihbarın görüntüsü ortaya çıktı. Bebek katili Yenidoğan Çetesi'nin soruşturması işte bu ihbar ile başladı.

whatsapp-image-2024-10-20-at-15-32-19.jpeg

İhbar metninde şu ifadeler yer aldı:

"Eski PKK hükümlüsü ve Şu an ki İYİ Parti üyesi Reyap Hastanesi yenidoğan yoğun bakım doktoru Fırat Sarı ve İlker Gönen SSK'yı dolandırmaktalar. Reyap Hastanesi, Beylikdüzü Medilife Hastanesi, Bağcılar Şafak Hastanesi, Doğa Hastanesi, Medicine Bağcılar Hastanesi, eski olarak Ethica Hastanesi, Duygu Hastanesi ve birçok hastanenin yenidoğan yoğun bakımlarını kiralayarak gece nöbetçi doktor bulundurmadılar ve insani ve tıbba uygun olmayan koşullar ve bunun gibi birçok sebepten bir sürü bebek insanlık dışı bir şekilde öldü. Bu şahıslar 1. basamak olan hastayı epikrizlerde hep 3. basamak göstererek ve 112 komuta kontrol merkezine rüşvet vererek, bebek satın alarak kaç yıldır milyonlarca TL para kazandılar ve yüzlerce bebeğin ölümüne sebep oldular. Bu satılan bebekler Fırat Sarı ve İlker Gönen'in yoğun bakımlarında kötü şartlar altında can verdi. Bebek ölümlerinin durması için bu kan emici vatan hainlerine dur denmeli. Dediğim hastaneler ani bir şekilde baskınla denetlenirse demek istediğimi çok iyi anlarsınız. Bu ölen bebekler sizin de bebeğiniz olabilir. Aziz devletimin gerekeni yapacağından hiç kuşkum yoktur."

Kaynak:Halk TV Haber Merkezi