Yangınlar sürerken Kılıçdaroğlu'nu hedef aldılar

Yangınlar sürerken Kılıçdaroğlu'nu hedef aldılar
AKP İstanbul İl Başkanlığı'nın resmi Twitter hesabından yapılan bir paylaşımla, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu hedef alındı. Söz konusu paylaşıma tepki yağdı.

Antalya'nın Manavgat ve Akseki ile Muğla'nın Marmaris, Köyceğiz ile Milas ilçelerindeki orman yangını kontrol altına alınamadı.

Yangınlar yerleşim yerlerine yaklaşırken, Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, Türkiye'deki yangınlarla mücadeleye destek için 3 yangın söndürme uçağı gönderileceğini bildirdi. 

Katar arama kurtarma ekibi gönderdi

Katar ise orman yangınlarında arama ve kurtarma faaliyetlerinde görev almak üzere Türkiye'ye ekip gönderdi.

Skandal paylaşım

AKP İstanbul İl Başkanlığı, resmi Twitter hesaplarından Akşam Gazetesi'nin Katar'ın Türkiye'ye arama ve kurtarma ekibi gönderdiğine ilişkin haberini alıntılayarak "Katarlı itfaiyeciler Türkiye'de sınavsız yangın söndürecekmiş" dedi. Paylaşımda söz konusu ifadeye CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu etiketlendi.

ekran-goruntusu-310.jpg

Çok sayıda tepki geldi

CHP: Yanıp kavrulan memleketimizden utanın

Cumhuriyet Halk Partisi Resmi Twitter Hesabından, AKP İstanbul İl Başkanlığı'nın paylaşımını alıntılayarak, "Ülke yandı, Ak Parti #Kataristan savunmasında. Yitip giden canlardan, yanıp kavrulan memleketimizden utanın, beceriksizler!" ifadesi kullanıldı.  

Paylaşımı sildiler

Gelen tepkilerin ardından AKP İstanbul İl Başkanlığı'nın sayfasındaki paylaşım silindi.