Wanda Nara: Icardi 300 bin euroluk çantayla gönlümü aldı

Wanda Nara: Icardi 300 bin euroluk çantayla gönlümü aldı
Galatasaray'ın Arjantinli yıldız golcüsünün Mauro Icardi'nin hayat arkadaşı ve menajeri olan Wanda Nara, İtalyan basınına oldukça çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İtalyan Rai Due’de yayınlanan Belve programına konuk olan Wanda Nara, İcardi ile ilişkisi, ayrılma noktasından nasıl bir araya geldiklerini, kendisi ve eşi ile ilgili iddialara tüm açıklığı ile yanıt verdi. İşte Wanda Nara’nın sözleri...

Pijamalarımla Bana Aşık Oldu

“Mauro beni geri kazanmak için 300 bin Euro’ya bir çanta aldı. O çantaya tutunuyorum, mümkün olsa içinde uyuyacağım. Mauro Icardi, benim kocam. Biz birlikteyiz, aileyiz. Ömür boyu birlikte olmayı umuyoruz. Mauro bana diskoda değil, pijamalarımla tereyağlı ve parmesanlı makarna yaparken aşık oldu. Şu anda, Türkiye’de çok mutluyuz. İstanbul’da iyiyiz.”

63780e4445d2a008c88c869e.gif

Maxi Lopez İle İyi İlişkim Var

Wanda Nara, 3 çocuğunun babası olan eski eşi Maxi Lopez ile ilgili olarak da “Maxi Lopez ile artık iyi bir ilişkim var. Ama Lopez ve Icardi, birbirlerine dayanamıyor.”

En Sevdiğim İş Menajerlik Yapmak

“Hayatıma bir dadı olarak başladım, çok iyiydim ve bütün anneler beni istiyordu. Hayatımda ne yaparsam yapayım başarılı olacağımı düşünüyorum. Ben özgür bir kadınım. Beni sevenler, beni bunun için seviyorlar, özellikle kadınlar. Benden nefret eden herkes aynı nedenle benden nefret ediyor. Oyuncuydum ama çok iyi değildim. En sevdiğim şey menajerlik yapmak, sözleşme yapmak.”

Maradona ile Bir İlişki Yaşamadım

“Maradona ile olan hikaye doğru değil. Onunla hiç birlikte olmadım. Sadece ortak arkadaşlarımız vardı. Anladım ki bu şey beni ünlü yaptı. Onunla bu konuyu hiç konuşamadım. Brozovic ile hiç tanışmadım. Onunla sadece aynı apartmanda yaşıyorduk.”

mauroicardiwandanara.webp