Uzman Öğretmenlik Sınavı Online Mı, Yüz Yüze Mi Yapılacak? Sınav Ne Zaman?

Uzman Öğretmenlik Sınavı Online Mı, Yüz Yüze Mi Yapılacak? Sınav Ne Zaman?
MEB tarafından gerçekleştirilecek olan Uzman Öğretmenlik sınavı için Öğretmenler giriş belgelerinin yayımlanmasını bekliyor. Sınava girecek adaylar "Sınavın online mı yoksa yüz yüze mi yapılacak? Sınav ne zaman?" soruları merak ediliyor. İşte konuya ilişkin merak edilenler...

Uzman Öğretmenlik giriş sınavı ne zaman, sınav giriş belgeleri ne zaman yayımlanacak soruları Öğretmenler tarafından araştırılıyor. Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı tarihi belli olurken 81 ilde gerçekleştirilecek olan sınavın online mı yüz yüze mi yapılacağı merak ediliyor. Peki Uzman Öğretmenlik sınav giriş belgeleri ne zaman yayımlanacak?

UZMAN ÖĞRETMENLİK SINAV GİRİŞ BELGELERİ NE ZAMAN YAYIMLANACAK?

Uzman Öğretmenlik sınav giriş belgeleri 13 Kasım Pazartesi günü yayımlanacaktı ancak sınavın online olarak gerçekleştirileceğinin duyurulması ile birlikte sınav için herhangi bir giriş belgesi yayımlanmayacak.

ogretmen-2.jpg

UZMAN ÖĞRETMENLİK SINAVI NE ZAMAN?

Uzman Öğretmenlik sınavı 19 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecek. Online olarak gerçekleştirilecek olan sınav sabah saat 10:00'da başlayacak 13:00 itibariyle sona erecek. Adaylara 100 soru için 135 dakika süre verilecek.

ogretmen.jpg

UZMAN ÖĞRETMENLİK SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Uzman Öğretmenlik sınav sonuçları 24 Kasım tarihinde açıklanacak.