Müge Anlı Kan Donduran Diğer Gerçekleri Yayında Açıkladı: 11 Çocuğunu da İstismar Etmiş!

Müge Anlı Kan Donduran Diğer Gerçekleri Yayında Açıkladı: 11 Çocuğunu da İstismar Etmiş!
Geçen hafta Müge Anlı'nın programında ortaya çıkan gerçek infial yaratmıştı. Üvey kızlarını aramak için yayına çıkan Selahattin Yalnız'ın kızları 14 yaşından beri cinsel istismarda bulunduğu ortaya çıkmıştı. Müge Anlı, bugünkü canlı yayında Yalnız hakkında şok eden diğer gerçekleri açıkladı. Yalnız'ın Avustralya'da 11 çocuğu olduğu ve bu çocuklara da istismarda bulunduğu ortaya çıktı.

Geçen haftalarda Müge Anlı'nın programına üvey kızlarını aramak için katılan Selahattin Yalnız hakkında şok eden gerçekler ortaya çıkmıştı. Canlı yayına katılan kızlar Selahattin Yalnız'ın küçük yaştan beri cinsel istismarına uğradıklarını anlattı.

F.T.B. ve B.D. engelli diğer kardeşleriyle Selahattin Yalnız tarafından 14 yaşından bu yana cinsel istismara uğradıklarını söyledi. Selahattin Yalnız ise 2 kızın kendisine iftira attığını ve uyku ilacı içirilerek kendisinin tecavüze uğradığını söyledi.

muge-anli.png

Selahattin Yalnız'ın "Dördünüzü de karım yapacağım" dediği, annenin ise istismara şahit olduğu ancak korkudan sustuğu öğrenildi. Tutuklanan Yalnız, emniyete götürülürken vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi.

Selahattin Yalnız çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, birlikte yaşadığı Fitnat Ertekin ise serbest bırakıldı.

muge-anli.jpg

AVUSTRALYA'DA 11 ÇOCUĞU VARMIŞ!

Selahattin Yalnız hakkında bir başka şok eden gerçeği Müge Anlı bugünkü yayında açıkladı. Hafta sonu yaşananları anlatan Anlı, Yalnız'ın "Bana ilaç verdiler" sözleriyle suçlamaları reddettiğini söyledi. İstismara uğrayan ancak farkında olmayan zihinsel engeli olan Gizem ise devlet korumasına alındı.

Anlı, Selahattin'in Avustralya'ya gittiğini ve 11 tane çocuğu olduğunu açıkladı.

kapak-2024-05-31t124403-jkma-cover.jpg

İLK EŞİNİ YARALADI, KOMŞUSUNA TECAVÜZ ETTİ!

Anlı, "3 ya da 4 kızları olmuş. Karşı komşusunun 16 ya da 18 yaşında olan kızına da tecavüz etmiş. Kız hamile kalmış bu birliktelikten olan çocuğu doğurmuş. Dünyaya gelen bebeği direkt hastaneden yurda vermişler" dedi.

Selahattin Yalnız'ın dayısı Necati Bayar ise canlı yayına telefonla bağlandı. Bayar, Selahattin'in öz çocuklarını da istismar ettiğini anlattı. Bayar, "1. çocuğu 3-5 yaş arasında tecavüze uğradı. İkinci kız 4 yaşındayken tecavüze uğradım diyor. Ortanca çocuk 6 ve 11 yaşı arasında tecavüze uğradığını söylüyor. Diğer eşinden olan çocuğu da tecavüze uğradığını söylüyor. Elimde 4 sayfa ifade ver size gönderebilirim" ifadelerini kullandı.

muge-anli1.webp