Usta sanatçıdan Tan Sağtürk’e tebrik

Usta sanatçıdan Tan Sağtürk’e tebrik
Tan Sağtürk, Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü'ne atandı. Piyanist ve besteci Fazıl Say, Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü’ne getirilen Tan Sağtürk’ü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tebrik etti.

Çeşitli Bakanlıklar ve genel müdürlüklerde yapılan atamalar arasında Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü de yer aldı.

Balet Tan Sağtürk, 14 Eylül 2023 tarihli 398 sayılı Cumhurbaşkanlığı atama kararına göre getirildiği görevle beraber Meriç Sümen’den sonra Devlet Opera ve Balesi’nin başına gelen ikinci bale kökenli müdür oldu.

fazil-say-tan-sagturk.jpg

Piyanist ve besteci Fazıl Say, Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü’ne getirilen Tan Sağtürk’ü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tebrik etti.

Say, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Devlet Opera ve Bale'ye genel müdür olarak atanan Tan Sağtürk'e başarılar dilerim. Konservatuvarda aynı yıllarda büyüdük. Yurt dışında önemli başarıları oldu aktif bale yaptığı yıllarda. Ve kurduğu Tan Sağtürk sanat akademileri ile ülkesine de güzel bir katkıda bulundu" dedi.

1695031514151-s.jpg

Etiketler :