Usta oyuncu Ali Sürmeli gizemli arkadaşıyla parkta el ele

Usta oyuncu Ali Sürmeli gizemli arkadaşıyla parkta el ele
Tiyatro ve sinema oyuncusu Ali Sürmeli’nin kolon kanseri tedavisi gören annesi Akçe Sürmeli, geçtiğimiz yıl intihar etmişti. Yaşadığı acının ardından uzun süredir ortalarda görünmeyen Sürmeli, geçtiğimiz gün Kadıköy'de gizemli bir kadın arkadaşı ile kameralara yansıdı.

Ali Sürmeli'nin annesi Akçe Sürmeli, geçtiğimiz yıl eylül ayında çocukları ve bakıcısıyla beraber kaldığı Kocaeli'deki evinin arka bahçesinde ölü olarak bulunmuştu.

174335.jpg

İhbar üzerine kısa sürede bölgeye gelen sağlık ekipleri, yaptığı kontrollerde yaşlı kadının yaşamını yitirdiğini belirlemişti. Ali Sürmeli, açıklamasında annesinin kolon kanseri olduğunu ve geçirdiği ameliyatlar sonrası acıya dayanamadığını söylemişti.

Cenaze töreninde konuşmakta güçlük çeken Ali Sürmeli, “Annem acılarına dayanamadı demek ki, takdiri ilahi” ifadelerini kullanmıştı.

643e901886b24a4a7844454b.webp

Milliyet'te yer alan habere göre, 2020'de evinde geçirdiği beyin kanamasından sonra girdiği toparlanma sürecinde annesinin intiharıyla sarsılan Ali Sürmeli, uzun bir aranın ardından geçtiğimiz gün Kadıköy'de bir parkta objektiflere takıldı.

Spor kıyafeti ile köpeğini gezdiren Sürmeli’nin yanındaki kadın arkadaşı dikkat çekti. Parkta el ele dolaşan Sürmeli ile gizemli arkadaşı, bir süre dolaştıktan sonra gözlerden kayboldular.

Etiketler :