Uşak Belediyesi'nde gözaltı sayısı 17'ye yükseldi
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen operasyon kapsamında gözaltına alınan Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım ile 12 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheliler, Bayrampaşa Devlet Hastanesi Adli Muayene Polikliniği’nde sağlık kontrollerinden geçirildikten sonra adliye binasına götürüldü.
SABAH SAATLERİNDE 4 YENİ GÖZALTI
Soruşturma kapsamında Uşak’ta operasyonlar bu sabah da devam etti. Yapılan son baskınlarda S.K, U.K, D.A. ve E.Y. isimli 4 kişi daha gözaltına alındı. Bu yeni gözaltılarla birlikte Uşak Belediyesi’ne yönelik yürütülen soruşturmadaki toplam gözaltı sayısı 17 oldu.
CHP'den "Özkan Yalım ihraç edilecek mi?" sorusuna yanıt
İFADE İŞLEMLERİNİN ARDINDAN ADLİYEYE SEVK EDİLECEKLER
Uşak’ta gözaltına alınan 4 şüphelinin gün içerisinde İstanbul’a sevk edilmesi bekleniyor. Şüpheliler, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şubesi’ndeki ifade verme işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye çıkarılacak. Soruşturma süreci İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde devam ediyor. (DHA)