'U' dönüşüyle ünlüydü: Yeni görevi belli oldu

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 'çevre ve medya' söyleşisine TV ünlüsü Hakan Ural'ı konuşmacı olarak çağırdı. Etkinlik için yurttaşlara SMS gönderirken etkinliğin afişleri bastırıldı. Bakanlık çalışanları, "Kendimizi aşağılanmış hissettik" ifadelerini kullandı.

İktidara yakınlığıyla bilinen Hakan Ural, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın 'Çevre ve Medya Üzerine' konu başlıklı söyleyişisinde konuşmacı olarak yer alacak. Bakanlık, Ural’ın konuşmacı olarak katılacağı etkinlik için yurttaşlara SMS gönderirken etkinliğin afişleri de bastırıldı.

BirGün'den Mustafa Bildircin'in haberine göre ise bakanlık çalışanları "Kendimizi aşağılanmış hissettik" dedi.

'U' dönüşü

Öte yandan Ural, sunduğu magazin programında Milli Piyango’nun yılbaşı ikramiyesi olan 200 milyon TL hakkında “Onu bir bireye vermezler, palavradan çeyreğe bölerler” demişti. Ancak rejiden gelen uyarı sonrası hızla sözlerini geri alan Ural için 'U dönüşü yorumları' yapılmıştı. Ural, "Ya benden U dönüşü olacak. Kendinize şunu sorun. Hayatları yalakalıkla geçmiş. Sizden cacık olmaz. La oğlum sabaha kadar dans. Çok zıplatıyorsun diyorlar. Zıplayacaksınız. Size daha çok spor yaptıracağım" diye konuşmuştu.

bakanlik-cevre-ve-medya-soylesisine-hakan-ural-i-konusmaci-olarak-cagirdi-1116090-1.jpg

Kaynak:halktv.com.tr

Etiketler :