Türkiye'ye Dönen Uçakta Dehşet Anları! Salatadan Bir Lokma Alır Almaz Ağzı Kanla Doldu

Türkiye'ye Dönen Uçakta Dehşet Anları! Salatadan Bir Lokma Alır Almaz Ağzı Kanla Doldu
ABD'den Türkiye'ye dönen bir uçakta dehşet verici bir olay yaşandı. Bir yolcu, uçakta servis edilen salatadan aldığı bir lokma aldı. Birden bire yolcunun ağzı kanla dolarken salatadan bıçak parçası çıktığı anlaşıldı. Havada korku dolu dakikalar yaşanırken hava yolu şirketinin yaptığı teklif ise "Pes" dedirtti.

ABD'den Türkiye'ye dönen uçakta 'bıçaklı salata' kabusu yaşandı. Uçağın İstanbul'a inmesine 2 saat kala yemek servisi başladı. Bir yolcu servis edilen salatadan bir lokma aldı. Birden yolcunun ağzı kanla dolmaya başladı.

3-2.jpg

Mynet'in Show Haber'den aktardığına göre Mahcemal Seyhan isimli yolcunun salatasından 2-3 santimetre ebatlarında bıçak çıktı. Yolcu parçayı farkettiğinde ise artık her şey çok geçti. 2 parçadan birini yutan yolcunun damağını diğer bıçak kesti.

2-2.webp

Kabin memurlarının "Aa, bu salatayı kesen bıçakların parçası" dediğini aktaran Seyhan, "Muhtemelen yemek şirketinin bir kusuru var ama tabii ki hizmeti alan söz konusu havayolu şirketi olduğu için kendisinin de kusuru var" ifadelerini kullandı.

4.jpg

HAVA YOLU ŞİRKETİNİN "PES" DEDİRTEN TEKLİFİ

Uçak iniş yapar yapmaz talihsiz yolcu hastaneye kaldırıldı. Skandal olayda havayolu şirketinin teklifi ise "Pes" dedirtti. Seyhan, "Havayolu şirketi olayı oldukça küçümsedi uçak bileti teklif ediliyor. Gerçekten trajikomik bir durum" dedi.

thumbs-b-c-a4d9f014d2c06fca6fd1353b0abb34e1.jpg