Türkiye yastayken Kızılay Başkanı eğlencede

Kahramanmaraş merkezli depremler sonunda on binlerce yurttaş yaşamını yitirmişken Kızılay bir skandala daha imza attı. Kızılay Edremit şube başkanı ve yönetim kurulu üyesinin bir eğlence mekanında eğlendikleri görüntüler ortaya çıktı.

Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli depremde resmi kayıtlara göre yaklaşık 50 bin yurttaş yaşamını yitirdi.

Tüm Türkiye yastayken ve deprem bölgesine yardım götürebilmek için seferber olurken Kızılay Edremit Şube Başkanı Himmet Bora ve Yönetim Kurulu Üyesi Cevdet İnalkaç’ın bir eğlence mekanında eğlendikleri görüntüler ortaya çıktı.

Kızılay skandalları bitmiyor

Türkiye'de 40 binden fazla insanın ölümüne neden olan depremlerin ardından ortaya çıkan Kızılay’ın depremin üçüncü gününde AHBAP’a 46 milyon TL'lik çadır satışı yaptığı ortaya çıkmıştı. Kızılay skandalı kamuoyunda tartışılmaya devam ederken ortaya çıkan bir görüntü pes dedirtecek türden. Görüntülerde Kızılay Edremit Şube Başkanı Himmet Bora ve Yönetim Kurulu Üyesi Cevdet İnalkaç’ın bir eğlence mekanında ocak başında ve sanatçı eşliğinde eğlendikleri görülüyor.

kizilay-edremit.png

Söz konusu fotoğraf karesine ilişkin Himmet Bora’ya telefonla ulaştık. Bir arkadaşının doğum günü nedeniyle toplandıklarını aktaran Bora, “Bir davet geldi. İcabet ettik. Ne oynadık, ne zıpladık. Sadece yemek yedik” dedi.

Etiketler :