Türkiye Petrolleri'nin üst düzey ismi ölü olarak bulundu

Türkiye Petrolleri'nin üst düzey ismi ölü olarak bulundu
Türkiye Petrolleri Arama Daire Başkanı Mehmet Salih Bülent Sadioğlu, konakladığı otelin odasında ölü bulundu.

Türkiye Petrolleri'nin 53 yaşındaki üst düzey ismi Mehmet Salih Bülent Sadioğlu, dün (7 Ağustos) görev için Hakkari Yüksekova'ya gitti.

İpekyolu Caddesi'ndeki otelde konaklayan Sadioğlu'nun kahvaltıya inmediğini fark eden arkadaşları, otel görevlileri ile kaldığı odaya girdi.

Sadioğlu, yerde hareketsiz bulundu. İhbar üzerine otele sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

gudew85xkaa8isy.jpg
Mehmet Salih Bülent Sadioğlu

Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Sadioğlu'nun yaşamını yitirdiği belirlendi.

Sadioğlu'nun cenazesi, incelemenin ardından savcılık talimatıyla otopsi yapılmak üzere Hakkari Devlet Hastanesi morguna gönderildi..

BAKAN BAYRAKTAR: KALP KRİZİ

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, X hesabından Sadioğlu için taziye mesajı yayımladı. Sadioğlu'nun kalp krizi geçirdiğini belirten Bayraktar şunları dile getirdi:

Türkiye Petrolleri Arama Daire Başkanımız Mehmet Salih Bülent Sadioğlu’nun geçirdiği kalp krizi sonucu vefatından dolayı derin bir üzüntü duydum.

Çalışma arkadaşımıza Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyorum.

Başımız sağ olsun.

TP: ACI KAYBIMIZ

Türkiye Petrolleri de sosyal medya hesaplarından şu mesajı paylaştı:

Acı Kaybımız

Ülkemize ve Ortaklığımıza kattığı değerlerle ismi daima gururla anılacak olan Arama Daire Başkanımız Sayın Mehmet Salih Bülent Sadioğlu’nun vefatının derin üzüntüsünü yaşıyoruz.

screenshot-2024-08-08-at-16-45-52-1-xte-turkiye-petrolleri-a-o-aci-kaybimiz-ulkemize-ve-ortakligimiza-kattigi-degerlerle-ismi-daima-gururla-anilacak-olan-arama-daire-baskanimiz-sayin-mehmet-salih-bulent-sadioglu.png

screenshot-2024-08-08-at-16-45-58-1-xte-alparslan-bayraktar-turkiye-petrolleri-arama-daire-baskanimiz-mehmet-salih-bulent-sadioglunun-gecirdigi-kalp-krizi-sonucu-vefatindan-dolayi-derin-bir-uzuntu-duydum-calism.png

Kaynak:AA