Türkiye Pazarını Kasıp Kavuracak! 699 Bin TL'ye Son Teknoloji Donanımları Olan Sedan Otomobil Satılacak

Türkiye Pazarını Kasıp Kavuracak! 699 Bin TL'ye Son Teknoloji Donanımları Olan Sedan Otomobil Satılacak
Türkiye'de ileri teknolojiye sahip otomobil fiyatları milyonlarca liraları bulurken, yeni nesil atılımları ile bilinen Agrotech, 699 bin liraya üst segmentlerde yer alan elektrikli otomobilini satışa çıkaracak. Borsa İstanbul'daki yükselişi ile dikkat çeken şirket, Türkiye'nin ikinci yerli otomobilini piyasaya sürmeye gün sayıyor.

TOGG ile birlikte Türkiye'de elektrikli araçlara olan ilgi her geçen gün artarken, otomobil fiyatlarının ateş pahası olması birçok insanı araç satın almaktan uzak tutuyor.

Joyce Teknoloji çatısı altında ileri teknolojik ürünler üreten ve son yıllarda Borsa İstanbul yatırımcısına kazandırdığı başarı ile ünlenen şirket, Türkiye'nin ikinci yerli otomobilini piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

lans4.webpLansmana özel tanıtılan fiyatta, otomobilin sedan modeli için 699 bin TL belirlenirken, ticari model ise 1 milyon 199 bin TL'den satışa sunulacak. Böylelikle Joyce Teknoloji, Türkiye'de sıfır fiyatı en uygun olan arabayı piyasaya sürmüş olacak.

29 EKİM'DE SATIŞA SUNULACAK

Agrotech firması tarafından hisselerinin yüzde 75'i satın alınan Joyce Elektrikli Araç Teknolojileri, bu satın alımla birlikte yatırımlarını da artırarak devam etti. Yerli eMotor, batarya ve elektronik sistemlerine sahip olacak olan A0 sınıfı elektrikli otomobil modeli, 29 Ekim'de satışa sunulacak.

lans3.webpAncak bu fiyatın ilerleyen dönemlerde artacağını bilmekte fayda var. Bu nedenle şirket, ön satış fırsatlarının kaçırılmaması uyarısını yineliyor.

Etiketler :