Türkiye bugün Rabia Naz için ayakta

Türkiye bugün Rabia Naz için ayakta
Giresun Eynesil’de geçen yıl 13 Nisan’da şüpheli bir şekilde yaşamını yitiren Rabia Naz Vatan için bugün çok sayıda şehirde “Gerçek Açığa Çıkarılsın Rabia Naz’a Adalet” eylemi yapılacak.

Kadın Meclisi Derneği’nin öncülüğünde başta Giresun olmak üzere İstanbul, İzmir, Eskişehir, Ankara, Antalya, Aydın, Bilecik, Çorum, Adana, Çanakkale, Konya, Yalova, Malatya, Manisa, Kastamonu, Tekirdağ, Kocaeli, Trabzon, Mersin, Isparta, Gaziantep’te yapılacak “Gerçek Açığa Çıkarılsın Rabia Naz’a Adalet” eylemine katılanlar Rabia Naz’ın sesi olacaklar.

Kadın Meclisi Derneği’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada “13 Nisan Cumartesi Rabia Naz’a adalet istiyoruz diyerek şehirlerde eylemde olacağız. Delil karartmayı, intihar etti demeyi bırakın gerçekleri ortaya çıkarın” denildi.
Rabia Naz’ın ailesi de bir açıklama yaptı: “13 Nisan 2019 günü Rabia Naz Vatan yavrumuzun melek olarak toprağa bıraktığımızın yıldönümünde Kadın Meclisi Derneği’nin katkılarıyla Türkiye Rabia Naz’ın sesi oluyor. Allah hepinizden razı olsun. Bizleri bu zor günümüzde yalnız bırakmadığınız için herkese ayrı ayrı teşekkür ederiz.”

İlgili Haberler
Etiketler :