Tren Raydan Çıktı CHP'li Vekil Yolda Kaldı!

Tren Raydan Çıktı CHP'li Vekil Yolda Kaldı!
Artvin ve Karabük'te yaşanan heyelan tren raylarını yerinden çıkardı. Karayoluna dev kaya parçaları düştü. Şehirlerarası ulaşım aksayınca CHP Milletvekili Uğur Bayraktutan yolda kaldı.

Karabük'ün Balıkısık köyünde demiryoluna heyelan nedeniyle kaya parçaları düştü. Tren yolu kapanırken, Zonguldak'tan Karabük'e kömür taşıyan yük treni, raylara düşen kaya parçalarından dolayı raydan çıkarak durabildi. Kazada makinistler yaralanmazken, iki kent arasındaki demiryolu ulaşımı durduruldu.

artvinde-heyelan-chpli-vekil-mahsur-kaldi-zio2azq3-1140x620.jpg

CHP'Lİ VEKİL YOLDA KALDI

Şavşat-Artvin karayolu da önceki gün dağdan yola düşen dev kayalar nedeniyle kapandı.

Şavşat ve Ardanuç ilçelerini ziyaret ettikten sonra Artvin Merkeze dönüş yolunda heyelan nedeniyle kapanan yolda mahsur kalan CHP Milletvekili Uğur Bayraktutan geceyi Ardanuç’ta geçirmek zorunda kaldı

Yol çalışmalarının devam ettiği bölgede açıklama yapan Bayraktutan, yaşanan aksaklığa tepki gösterdi.

“Akşamdan beri ne yazık ki Şavşat-Artvin karayolu kapalı. Artvin’in kaderi ne yazık ki bu yol üzerinde heyelanların gelmesi. Karayolları çalışanları insanüstü gayretle çalışma ve çaba gösteriyorlar, ama ne yazık ki bu kentin kaderi, bu kara kader yok olmuyor. Bu konudaki Türkiye Cumhuriyeti Parlamentosu’na, TBMM’ye vermiş olduğumuz bütün soru önergeleri cevapsız, yanıtsız kalıyor. Bu sorunun halledilebilmesi için illa bir canı mı kaybetmemiz gerekiyor? Yetkililerin duyarlılık göstermesini ve sürecin sonuçlanmasını talep ediyoruz.”