Trafik kazasında yaralanan uzman çavuş, şehit oldu

Adana'da, 2 askerin şehit olduğu trafik kazasında yaralanan Jandarma 27 yaşındaki Uzman Çavuş Muharrem Efendi Dündar, tedavi gördüğü hastanede tüm müdahalelere rağmen 29 gün sonra kurtarılamayarak şehit oldu.

Adana'da, 2 askerin şehit olduğu trafik kazasında yaralanan, kaldırıldığı Adana Şehir Hastanesi'nde 29 gün sonra şehit olan 27 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Muharrem Efendi Dündar için İl Jandarma Komutanlığı'nda tören düzenlendi.

Törene, şehidin yakınları, Adana Valisi Süleyman Elban, 6. Kolordu Komutan Yardımcısı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Cüneyt Arıkan, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İsmet Yüksel, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral İbrahim Koyuer, milletvekilleri ve arkadaşları katıldı.

c19fe1f98a748dc4173e18556dd8f999.jpg

Anne asker selamı verdi, eşi alyansını okşadı

Tören sırasında şehidin eşi Kübra Dündar, bir an olsun elinden bırakmadığı şehit Muharrem Efendi Dündar'ın alyansını okşayıp, gözyaşı döktü. Saygı duruşunda bulunulması, şehidin öz geçmişinin okunması ve duanın ardından şehidin babası Mustafa, annesi Sultan, kardeşi Kadir ve eşi Kübra Dündar şehidin tabutuna sarılıp fotoğrafını öptü. Toprağa verilmek üzere memleketi Yozgat'ın Yerköy ilçesine gönderilen şehit Muharrem Efendi Dündar'ın cenazesini anne Sultan Dündar asker selamı vererek uğurladı.

Toprağa verildi

Şehit Muharrem Efendi Dündar'ın cenazesi, ikindi vakti İl Müftüsü Ali Gülden tarafından kıldırılan namazdan sonra Yerköy Şehitliği'nde toprağa verildi.

Kaynak:DHA