Timur Cihantimur'un Doğum Günü, Öldürdüğü Oğuz Murat Aci'nin Evlilik Yıldönümü

1 Mart 2023'te Kemerburgaz yolunda ehliyetsiz Porsche kullanırken Oğuzhan Murat Aci'ye çarparak ölümüne neden olan 17 yaşındaki Timur Cihantimur, yeni yaşına hapishanede girdi. Bugün hem Timur Cihantimur'un doğum günü hem de öldürdüğü Oğuzhan Murat Aci'nin evlilik yıl dönümü. Aci'nin eşi Şükriye Aci, "Ne tesadüf" sözleriyle bir mesaj paylaştı.

1 Mart'ta ehliyetsiz kullandığı araçla Oğuzhan Murat Aci'ye çarparak ölümüne neden olan Timur Cihantimur, yeni yaşına ABD'de hapishanede girdi.

28 Haziran 2007 doğumlu olan Timur Cihantimur, yazar Eylem Tok ve estetik doktoru Bülent Cihantimur'un oğlu. 28 Haziran tarihi aynı zamanda Timur Cihantimur'un ölümüne neden olduğu Oğuz Murat Aci ve eşi Şükriye Aci'nin evlilik yıldönümü.

timur-cihantimur.webp

Patronlar Dünyası'ndan Edanur Aktürk Akyol'un haberine göre eğer Oğuz Murat Aci hayatta olsaydı, bugün 4. evlilik yıldönümlerini kutlayacaklardı. Şükriye Aci, bu tesadüfe dikkat çekerek, Timur Cihantimur'un doğum gününe dair serzenişte bulundu.

oguz-murat-aci.webp

Şükriye Aci, "Ne tesadüf, bugün bizim evlilik yıldönümümüz. Aynı zamanda bir daha bu günü kutlama şansımızı elimizden alan, bizi birbirimizden koparan Timur Cihantimur'un doğum günü. Doğduğuna pişman ol" mesajını paylaştı.