TİM Show Center Darüşşafaka'ya Devredildi

TİM Show Center Darüşşafaka'ya Devredildi
Türk sinemasının duayenlerinden Türker İnanoğlu'nun Maslak'ta bulunan TİM Show Center'ı, Darüşşafaka Cemiyeti'ne devredildi.

Düzenlenen imza törenine Darüşşafaka Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Güleç, Başkan Vekili Erman Süsler, sayman üye Eşref Biryıldız, baş hukuk müşaviri Dr. İnci Ercan ve Türker İnanoğlu'nun mirasçıları Gülşen Bubikoğlu, İlker İnanoğlu, Zeynep İnanoğlu ve Mega AŞ yöneticileri katıldı.

turker-inanoglu.jpg

Darüşşafaka Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Güleç, törende yaptığı konuşmada Türker İnanoğlu'nun Darüşşafaka'ya verdiği desteğe minnetle değindi. Güleç, "Merhum Türker İnanoğlu, 2004 yılında imzalanan sözleşmeyle Maslak'taki TİM Gösteri Merkezi'nin işletmeciliğini üstlendi ve kısa sürede burayı İstanbul'un önemli bir kültür ve sanat merkezi haline getirdi. Uzun yıllar boyunca cemiyetimizin ve öğrencilerimizin yanında oldu, Darüşşafaka'nın misyonuna bağlılığını her fırsatta gösterdi ve bağışlarıyla cemiyetimizi destekledi. Vefatından sonra da mirasçıları bu hassasiyeti ve duyarlılığı göstererek, karşılıklı iyi niyet çerçevesinde yıllardır sürdürdüğümüz ilişkiyi perçinleyen bir anlaşmaya vararak fesih protokolü imzalandı ve tesis, içindeki tüm sistem ve demirbaşlarıyla birlikte cemiyetimize teslim edildi." dedi.

1-2.webp

Güleç, gösteri merkezi olarak kullanılan tesisin bundan sonraki süreçte nasıl değerlendirileceğine Darüşşafaka Cemiyeti Yönetiminin karar vereceğini de sözlerine ekledi.

Bu devir teslimi ile Türker İnanoğlu'nun Darüşşafaka'ya olan desteği ve katkıları daima hatırlanacak ve tesis, İnanoğlu'nun anısına layık şekilde değerlendirilecek.

Kaynak:AA