Bugün de TikTok Fenomeni Reşit Bozdağ Gözaltına Alındı

Bugün de TikTok Fenomeni Reşit Bozdağ Gözaltına Alındı
Kısmetse Olur yarışmacısı Melis Buse Betkayan ile yaşadığı olaylı aşkla gündemden düşmeyen TikTok fenomeni Reşit Bozdağ gözaltına alındı. Bozdağ, Kıbrıs'a uçmak için gittiği havalimanında, PKK/KCK silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan aranması olduğu ortaya çıktı.

Kısmet Olur yarışma programıyla ünlenen Melis Buse Betkayan, sevgilisi TikTok Fenomeni Reşit Bozdağ, yaşadıkları olayla ilişkiyle gündemden düşmüyor. Bu kez TikTok'ta Serbest Hoca diye bilinen Reşit Bozdağ, gözaltına alınmasıyla gündeme geldi.

Sosyal medyada paylaştığı balya balya paralarla gündeme gelen, Reşit Bozdağ, katıldığı bir evlendirme programıyla tanınan kız arkadaşı Melis Buse Betkayan ile birlikte Kıbrıs'a tatile gitmek için İstanbul Havalimanı'na gitti.

serbest-hoca-resit-bozdag-kimdir-serbest-hoca-15695036-670-amp.jpg

TERÖR ÖRGÜTÜNE ÜYE OLMAK SUÇUNDAN ARANIYORMUŞ

Burada kimlik kontrol noktasından geçen Bozdağ'ın bilgilerini kontrol eden polis, PKK/KCK silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan aranması olduğunu belirledi. Konuyla ilgili İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bilgi veren ekipler, şüpheliyi polis merkezine götürdü.

SEVGİLİSİ UZAKLAŞTIRMA KARARI DEMİŞTİ

TikTok'ta açtığı canlı yayınlarla tanınan Reşit Bozdağ, olaylı şekilde aşk yaşadığı Melis Buse Betkayan ile sık sık karakolluk olmuştu. Betkayan sevgilisinin gözaltına alınma nedeni olarak uzaklaştırma kararı olduğunu iddia etmişti. Betkayan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Zamanında benimle ilgili uzaklaştırma kararı ve konuşma yasağı vardı. Bana yakınlaştığı ve yasağı olmasına rağmen hakaret ettiği için gözaltına alındı. 3 gün yatıp çıkacak. Avukatını da ben tuttum" demişti.


balya-balya-parayla-video-ceken-fenomen-resit-bozdag-gozaltina-alindi-1700818710-859-x750.webp

1661151-melis-buse-betkayan-ve-sevgilisi-resit-bozdag-gozaltina-alindi-65604842abaac.png

resit-bozdag.webp