THY yeni Crystal Business Class suitini tanıttı

THY yeni Crystal Business Class suitini tanıttı
Türk Hava Yolları (THY) yeni Crystal Business Class suitini İngiltere’de tanıttı. Yeni koltuklar ayarlanabilir kapıya sahip filodaki ilk koltuklar olma özelliğini taşıyor. Yeni koltuklar havayolu şirketinin Airbus A350 tipi uçaklarına kademeli olarak takılacak.

Havayolu şirketinin yeni Crystal Business Class suiti İngilitere’nin Hampshire kentinde düzenlenen Airshow 2024’te tüm misafirlerin beğenisine sunuldu. Yeni Crystal Business Class süiti, Türk Hava Yolları misafirlerinin yolculuklarında yeni bir dönemin başlangıcına işaret ediyor ve bu süitler, ayarlanabilir kapıya sahip filodaki ilk koltuklar olma özelliğini taşıyor.

yeni-proje-2024-07-22t212307-741.png

Yeni koltuklar, tüm misafirlere doğrudan koridor erişimi, orta koltuklar için ayarlanabilir mahremiyet paneli, 23 inç koltuk genişliği ve geniş bir ayak dinlendirme alanı ile konforlu bir deneyim sunmasının yanı sıra, tüm kenar süitlerde pencereye doğrudan erişim sunuyor. Küresel markanın “Flow” marka kimliğine uygun olarak yeni süitlerde daha açık ve sıcak renkler, mermer görünümlü yan masa ve altın rengi tonlarında detaylar yer alıyor. Yeni süitler ayarlanabilir ortam ve okuma ışıkları, evrensel priz, C tipi şarj girişleri, yan masa üzerinde kablosuz şarj ünitesi, gürültü önleyicili kulaklık girişi, açısı ayarlanabilir ayna, kapalı saklama alanı, ergonomik koltuk minderi ve 22 inçlik IFE ekranı da dahil olmak üzere Türk Hava Yolları'nın misafir deneyimini üst düzeye çıkaracak. Taşıyıcının kıtalararası uçuşlarında yer alacak olan yeni koltuklar, havayolunun Airbus A350'lerine sipariş üzerine kademeli olarak takılacak ve ayrıca yenilenecek olan Boeing 777 uçak filosunda da yerini alacak.

MİSAFİRLERİMİZE EŞSİZ BİR DENEYİM SUNACAĞIZ

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, yeni Business Class hizmetlerine ilişkin şunları söyledi, “Yeni Crystal Business Class süitimiz, uzun mesafe lüks seyahatimiz için yeni bir sayfa açacak ve geniş global ağımızda yeni bir konfor ve mahremiyet seviyesi ile havayolumuzu geleceğe taşıyacak. Özel tasarıma sahip koltuklarımız, ödüllü uçak içi yemek servisimizle birleşerek, misafirlerimize bulutların üzerinde eşsiz bir deneyim sunmaya devam edecek” dedi.

Kaynak:DHA