Teğmenleri savununca AKP trolleri Ömer Çelik'i hemen çöpe attı!

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, Kara Harp Okulu'nun mezuniyet töreninde kılıç çekip, "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" diye yemin eden teğmenler hakkında yaptığı açıklamanın ardından AKP trollerinin hedef tahtası haline geldi. AKP'nin trol kullanıcılarından Furkan Bölükbaşı, Ömer Çelik'i hedef gösteren o paylaşımla bombanın fitilini çekti.

Kara Harp Okulu mezuniyet töreninde teğmenlerin "Mustafa Kemal'in Askerleriyiz" sloganını atmaları ve kılıçlar çekilip yemin edilmesi görüntüleri tartışma yarattı.

AKP Sözcüsü Ömer Çelik de "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" diye yemin eden teğmenler hakkında konuştu.

Çelik, yaptığı basın açıklamasında "Milletin kendi imkanlarıyla gözbebeği gibi baktığı Türk Silahlı Kuvvetleri'nin geleceği için yetiştirilmiş bu teğmenlere hakaret kabul edilemez. Bunlar milletin evlatlarıdır" ifadelerini kullandı.

AKP'Lİ TROLLERİN HEDEFİNDE ÖMER ÇELİK VAR

Sosyal medyada yaptığı çıkışlarla gündem olan AKP’li trol Furkan Bölükbaşı, Türk askerini 'darbeci' ilan etmişti. Teğmenler hakkında yaptığı paylaşımların ardından dikkat çeken çıkış ise Ömer Çelik'e oldu.

AKP'ye yakınlığıyla bilinen Furkan Bölükbaşı adlı trol kullanıcı Ömer Çelik'in bir fotoğrafını paylaştı ve altına şunları ekledi:

"Ömer Çelik şahsının Kemalizme karşı yaşadığı özgüvensizlik ve CHP'lilere karşı hissettiği derin hayranlık sebebiyle

Liderimiz Erdoğan'ın tırnaklarıyla kazıya kazıya, darbecilerle çarpışa çarpışa milletimizin gözünde kazandığı itibarı kendi keyfine göre harcıyor.

Bugün ancak bir sömürge valisinin yapacağı içerikteki açıklamalarıyla milletimizle liderimiz arasındaki mesafeyi biraz daha açmayı başardı.

AK Parti'nin bir an önce Kemalizme ve CHP'ye hayranlık besleyen böyle ev zencilerini bonservisini eline verip CHP'ye göndermesi gerekiyor."

whatsapp-image-2024-09-04-at-10-08-52.jpeg

Furkan Bölükbaşı'nın yayınladığı fotoğrafta ise Ayşe Arman ile Ömer Çelik motosiklet üzerinde. Fotoğraf, Çelik'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başbakan olduğu dönemde danışmanlık yaptığı 17 Nisan 2005 yılına dayanıyor.

Kaynak:Halk TV Haber Merkezi

Etiketler :