Survivor Batuhan Karacakaya'nın Eski Sevgilisine ‘Dolandırıcılık’ Suçlaması

Survivor Batuhan Karacakaya'nın Eski Sevgilisine ‘Dolandırıcılık’ Suçlaması
Survivor oyuncusu Batuhan Karacakaya’nın eski sevgilisi Ayşe Fatma Aslanpay hakkında, dolandırıcılık iddiası ile suç duyurusunda bulunuldu. Aslanpay, pasta alınmasına aracılık ettiği bir iş insanından fazla para almakla suçlanıyor.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturmaya göre, ilginç olay geçen 11 Aralık günü yaşandı. Oyuncu Batuhan Karacakaya’nın eski sevgilisi Ayşe Fatma Aslanpay, M. S. isimli bir insanına, ortak bir arkadaşlarının doğum günü için organizasyon yapabileceklerini söyledi.

M.S.’nin de kabul etmesi ile birlikte Aslanpay, “Bildiğim iyi bir pastacı var. Orada pastayı yaptırırım. Organizasyonu da ben yaparım” dedi. M.S. ise “Pasta ücretini ben öderim” dedi.

batuhan-karacakaya3.jpeg

Kısa süre sonra Aslanpay, pastayı ayarladığı bilgisini M. S.’ye bildirdi. Aslanpay, pasta için ödenecek ücretin ise 27 bin 200 TL olduğunu söyledi. M. S., rakamı yüksek bulsa da itiraz etmedi. M. S., Aslanpay’dan, pasta parasını gönderebileceği hesap numarası istedi.

PASTANIN FOTOĞRAFINI GÖRDÜ

Aslanpay, ödemeyi pastacılık yapan Osman Balcı’nın hesap numarasını paylaşarak “Ödemeyi buraya gönderebilirsin” dedi. M.S., bildirilen hesap numarasına parayı gönderdi. M. S., ödemeyi gönderdikten sonra arkadaşları için aldırdığı pastanın fotoğrafını gördü.

batuhan-karacakaya2.jpeg

PASTACI: O PASTA 3-4 BİN LİRA

Gelen fotoğraftaki pastanın 27 bin 200 TL olamayacağını fark eden M. S., durumu araştırmaya başladı. M.S., pastayı yapan Balcı’ya ulaştı. Balcı ise M. S.’ye yaptığı pastanın 3-4 bin TL fiyatında olduğunu kaydetti.

22 BİN LİRAYI ASLANPAY’A GÖNDERDİ

Balcı, M.S.’ye “Bana gelen havaledeki para miktarı 27 bin 200 olduğu için Ayşe ile temasa geçtim. Ayşe de bana, yanlışlık olduğunu belirterek fazla gönderilen paranın kendisine gönderilmesini istedi. Ben de 22 bin TL’yi aynı gün Ayşe’ye gönderdim” dedi. Balcı, Aslanpay’a gönderdiği paranın dekontunu da M. S. ile paylaştı.

whatsapp-image-2024-01-04-at-17-38-17.jpeg
Ayşe Fatma Aslanpay, oyuncu Batuhan Karacakaya'nın da sevgilisiydi.

‘İHTİYACIM VARDI ONUN İÇİN YAPTIM’

Dolandırıldığını anlayan M.S., Aslanpay ile temasa geçti. İkili arasında geçen görüşmede iddiaya göre Aslanpay, bu kişiye “Hiç param kalmamıştı ihtiyacım vardı onun için yaptım" dedi. Soruşturma dosyasına sunulan bir WhatsApp yazışmasında da Aslanpay, M. S.’ye “Pastacının bir suçu yok. Dava açıyorsan bana aç” diye bir mesaj gönderdiği anlaşıldı.

'FENOMEN KİMLİĞİNİ KULLANDI' İDDİASI
M. S.'nin avukatı Ejder Görel, Halktv.com.tr muhabirinin sorusu üzerine "Şüpheli Ayşe Fatma Aslanpay fenomen kimliğini kullanmak suretiyle müvekkili dolandırmıştır. Gereken cezayı alması için sürecin takipçisi olacağız" dedi.

Kaynak:halktv.com.tr

Etiketler :