Sürüklenen TIR alev aldı: Sürücü yanarak hayatını kaybetti

Silivri Kuzey Marmara Otoyolu'nda bariyerlere çarpıp sürüklenen TIR alevl aldı. Kabin kısmında sıkışan sürücü ise tüm çabalarına rağmen kurtulamadı ve yanarak hayatını kaybetti. Tamamen yanan kişinin kimliği tespit edilemedi.

Silivri Kuzey Marmara Otoyolu'nun Edirne istikametinde öğle saatlerinde trafik kazası meydana geldi. Bilinmeyen bir nedenle sürücüsünün hakimiyetini kaybettiği demir yüklü TIR, bariyerlere çarptı.

Yön tabelasına da çarpan TIR yan yatarak yaklaşık 50 metre sürüklendi. Sürüklenen TIR bir anda alev alarak yanmaya başladı. Kabin kısmında sıkışan şoför tüm çabalarına rağmen kendini kurtaramayınca alevlerin arasında kalıp öldü.

Yanan cesetten kimlik tespiti yapılamadı

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, jandarma ve yol bakım görevlileri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yanan TIR’a müdahale ederken, jandarma ve yol bakım görevlileri başka bir kaza olmasın diye güvenlik önlemi aldı. Şoförün kimliğini tespit etmek için plaka sahibine cep telefonuyla ulaşılmaya çalışıldı ancak telefonu açan olmayınca tamamen yanan ceset için kimlik tespiti yapılamadı. Kaza bölgesi havadan görüntülendi. Ekiplerin olay yerindeki çalışmaları devam ediyor.

Kaynak:DHA