'Süper Vali' Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Tokat Belediye Başkanı oldu

'Süper Vali' Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Tokat Belediye Başkanı oldu
Tokat'ta resmi olmayan sonuçlara göre efsane Vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, MHP'den belediye başkanı seçildi. Vatandaşlara hitap eden Yazıcıoğlu, konuşmasında babasını andı.

Tokat'ta bir ilk yaşandı, resmi olmayan sonuçlara göre efsane Vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu MHP'den belediye başkanı oldu.

Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan vatandaşlar sevinç gösterisinde bulundu.

"TOKAT'A BAHAR İKLİMİ GELDİ"

Burada vatandaşlara hitap eden Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, "Babama arkamda görmüş olduğunuz hükümet binasında valilik nasip oldu. Şu arkamızda vilayet binasında hizmet etme şansı buldu. Şimdi bana da tam karşısında Tokat Belediyesi'nde hizmet etme şansı verdi. Size çok teşekkür ediyorum kıymetli hemşehrilerim. İyi ki varsınız. Tokat'a bir bahar iklimi geldi. Tokat'a bir uyum iklimi geldi. Tokat'a bir kucaklaşma iklimi geldi. Tokat Türkiye'ye örnek olacak, buna inanın" dedi.

"SÜPER VALİ" RECEP YAZICIOĞLU KİMDİR?

1984 yılında 36 yaşındayken Tokat Valisi olarak atanan Recep Yazıcıoğlu, halkla iç içe olan yönetim tarzı, projeleri ve çalışmalarıyla halkın büyük sevgisini kazandığından dolayı "Süper Vali" lakabıyla anılıyordu.

b4d22evvzeavbggyv79qoa.webp

Etiketler :