'Kokain esprisi' dilden dile yayıldı Soylu'dan açıklama geldi!

Komedyen Özgür Turhan, "Ben uyuşturucuyla bir bağlantısı olduğunu düşünmüyorum çünkü Süleyman Soylu'yla fotoğrafı yok" şakası sosyal medyada viral oldu. Soylu, bunun üzerine açıklama yaptı. Soylu, kendisine yönelik iftiraların arttığını ancak bu duruma sessiz kalındığını öne sürdü.

Bir grip ilacı ile kokain arasında bir bağlantı olduğu söylentilerini konu edinen Özgür Turhan’ın “Ben uyuşturucuyla bir bağlantısı olduğunu düşünmüyorum çünkü Süleyman Soylu’yla fotoğrafı yok” şakası sosyal medyada viral oldu.

Soylu, şakanın binlerce kişi tarafından izlenmesi ve paylaşılmasını ardından açıklama yaptı. Soylu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Bu kişiyi komedyen diye şikayet edersem; Nejat Uygur, Halit Akçatepe ve Kemal Sunal’a haksızlık ederim. Onun için şifa diliyorum” dedi.

maxresdefault.jpg
Özgür Turhan’ın esprisi milyonlarca kişi tarafından paylaşıldı.

SOYLU: ANTİ-EMPERYALİSTİM!
Kendisine yönelik eleştirilere sessiz kalınmasından rahatsızlığını ise Soylu, “Hayatım boyunca ülkeme ve milletime sadakatim dolayısıyla anti-emperyalist oldum ve olmaktan gurur duyarım.

'BANA İFTİRA ATILIYOR SESSİZ KALIYORLAR'
Aylardır devlete, polise, jandarmaya ve bizlere yapılan bütün iftiraları seyredenlere, siyasi uzantısı belli güya komedyen veya fetö üzerinden sonuç alma, saldırarak sindirme gayretinde olanların saldırılarına neden olan tutumumu tekrar edeyim;

Amerika Gazze’de katildir.
İsrail Gazze’de katildir.
pkk-pyd teröristtir.
İşbirlikçileri de teröristtir.”

Kaynak:halktv.com.tr

Etiketler :