Soylu’ya Kalp İşareti Yapmış Ve Yakapaça Gözaltına Alınmıştı... O Polisler Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu

Soylu’ya Kalp İşareti Yapmış Ve Yakapaça Gözaltına Alınmıştı... O Polisler Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu
Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun İstanbul'un Üsküdar ilçesinde gerçekleştirdiği gezi sırasında kalp işareti yapan İsmail İshak Arslan gözaltına alınmıştı.Gözaltına alınan gence polisler şiddet uyguladığı iddia edildi. Arslan, o polisler hakkında şikayetçi oldu ve ifadesini verdi

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, mayıs ayında gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilleri seçimleri için İstanbul'un Üsküdar ilçesine ziyarette bulunmuştu. Soylu'nun gezisi sırasında karşısına geçip Millet İttifakı'nın sembolü haline gelen 'kalp işaretini' yapan İsmail İshak Arslan yaka paça gözaltına alınmıştı. Gencin sert müdahaleyle arabaya bindirilmesi çevredekilerin kameralarına yansımıştı. Arslan, o polisler hakkında suç duyurusunda bulundu. Suç duyurusunun ardından, polise ifade verdi.

Araçtaki polislerin tespit edilmesini talep eden Arslan, araçtaki bir polisin uzun namlulu silahla dizine vurduğunu iddia ederek polise verdiği ifadede “Araçta bulunan 6 kişinin üzerindeki kıyafetlerde JÖH yazıyordu. Kıyafetleri yeşil renkli askeri üniforma şeklinde idi. Hepsinde silah olup olmadığını fark etmedim ancak ön tarafta oturan bir şahıs beni aracın içine almak için elinde bulunan uzun namlulu silahının arka tarafı ile dizime vurdu. Daha sonra araca bindirildim araç hareket etti. Yaklaşık olarak 100-150 metre Kuzguncuk istikameti, Paşa Limanı mevkiine doğru giderken yukarıda belirttiğim bana ilk müdahale edenlerden ve üzerinde C.A.T yazılı giysisi bulunan şahıs dışardan aracı durdurup aracın içerisine bindi. Araca bindikten sonra aracın yan kapısının kapanıp kapanmadığını fark etmedim. Bu şahıs direk araca biner binmez başımı hedef alarak başıma defalarca, yaklaşık on kere yumruk attı ve bu esnada da bana hitaben küfrettiğini hatırlıyorum" dedi.

Etiketler :