Son Dakika | TEM'de zincirleme kaza! Ankara yönü kapatıldı
Kaza, TEM Otoyolu’nun Malta Mahallesi mevkisinde, Ankara istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; bir LPG tankeri, biri mıcır yüklü olmak üzere iki tır ve bir otomobilin karıştığı zincirleme kaza sonucunda otoyol adeta savaş alanına döndü. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edilerek güvenlik önlemleri alındı.

İLK BELİRLEMELERE GÖRE 2 CAN KAYBI
Olay yerine ulaşan sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemelerde, kazaya karışan araçlarda bulunan 2 kişinin hayatını kaybettiği belirlendi. Ekiplerin olay yerindeki çalışmaları sürerken, hayatını kaybedenlerin kimlik tespiti ve yaralı kontrolü için titiz bir çalışma yürütülüyor.

ANKARA YÖNÜNDE ULAŞIM TAMAMEN DURDU
Zincirleme kazanın ardından TEM Otoyolu’nun Ankara istikameti araç trafiğine tamamen kapatıldı. Yolun kapanmasıyla birlikte bölgede kilometrelerce uzanan araç kuyrukları oluştu. Sürücüler otoyolda mahsur kalırken, trafik ekipleri ulaşımı kontrollü sağlamak ve yolu tekrar açabilmek için çalışmalarını sürdürüyor.
Son Dakika | Anadolu Otoyolu'nda zincirleme kaza! İstanbul istikameti kapandı
EKİPLERİN MÜDAHALESİ SÜRÜYOR
LPG tankeri ve ağır vasıtaların karıştığı kazada, güvenlik gerekçesiyle geniş bir alan kordon altına alındı. İtfaiye ekipleri olası bir sızıntı veya yangın riskine karşı önlemlerini artırırken, kazaya karışan araçların yoldan kaldırılması ve trafiğin normal seyrine dönmesi bekleniyor.
Ayrıntılar geliyor...